Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Твоја е странава? Пошо и тој на страницата 900евра е чар.
da
--- надополнето: 26 декември 2012 во 17:09 ---
Medvescak Zagreb-Vienna hokej
gostite ke igraat bez svoite najdobri 4 igraci
vie otcenete sami dali ke ja tipuvate

--- надополнето: 26 декември 2012 во 17:15 ---
Милтон Кејнс, да дај Господ да ви е наместена утакмицата 2 во 1, ако не тепате се живо да ви ебам !
ako svrti dobro ke bide zs ja imam 2-1 i 7+
i ovie sorabotuvaat,ama pomalku mi bese sigurna od Gilingam-Barnet zatoa ne ja postirav,a i ne bev celosno siguren kako ke ja namestat

i ovie sorabotuvaat,ama pomalku mi bese sigurna od Gilingam-Barnet zatoa ne ja postirav,a i ne bev celosno siguren kako ke ja namestat
Jас се мислев меѓу Милтон Кејнс и Шефилд Јунајтед и ја пишав првата, а Шефилд си води 2:0...

Почнува мечот и го гледате во кадар како Ферги се расправа со Мајк Дин познат “помошник“ на некои екипи при исплата...
Дали е време не знам,ама ќец да се изигра сега може убава пара да се направи :eek:
Да си се цитирам!
Мислам дека е доволно првиот кадар се беше јасно, ако некој си уплати на полувреме...честитки.:icon_lol:

Everton 1-1 ( полувреме-крај )
Fulham 2
Chelsea 2
QPR X
Stoke X
Newcasle 2-1 ( полувреме-крај ) ; второ полувреме ГГ
Reading 2
Aston Villa 2

На 20 уплата ако излезат сите 130к максимум добивка :)

Многу ми е жал друже... :(

Пусти процент твој :icon_lol:
Море да им ебам племето јас, какви играчи имаат, не можат едно ебено нерешено да извадат, нека тонат таму во втора лига да не ги гледам :mad:

da
--- надополнето: 26 декември 2012 во 17:09 ---
Medvescak Zagreb-Vienna hokej
gostite ke igraat bez svoite najdobri 4 igraci
vie otcenete sami dali ke ja tipuvate

--- надополнето: 26 декември 2012 во 17:15 ---

штета ја изиграв за 100 денари таа претходната.
Ај ако не ти е тешко пишувај и време на почеток и која лига се :)

Каков малер сум денеска ееееј не е нормално, играв едно ливче од англиски и шкотски втори трети лиги, и барав кои тимови играле 3+ најчесто. Без да должам, од 5 натпревари излезе само една другите сите 0-1 гол (а тимовиве вадеа просек над 3.5 гола по утакмица), потоа изнервиран играв друго во живо со четири од англија премиер, немора ни да објаснувам кои, ниту една не излезе, а пред тоа имав клуб бриж - кортјик ГГ со уште некои, другите испаднаа клуб бриж заврши 0-0. и за на крај изнервиран ја гледам астон вила - тотенхем гледам тапа играат, па ставив последните 2 евра на испод 1.5 гол, за 5 минути паѓа гол, за уште 10 паѓа уште еден :facepalm:

така и ми треба кога играм глупости и изнервиран.

Каков малер сум денеска ееееј не е нормално, играв едно ливче од англиски и шкотски втори трети лиги, и барав кои тимови играле 3+ најчесто. Без да должам, од 5 натпревари излезе само една другите сите 0-1 гол (а тимовиве вадеа просек над 3.5 гола по утакмица), потоа изнервиран играв друго во живо со четири од англија премиер, немора ни да објаснувам кои, ниту една не излезе, а пред тоа имав клуб бриж - кортјик ГГ со уште некои, другите испаднаа клуб бриж заврши 0-0. и за на крај изнервиран ја гледам астон вила - тотенхем гледам тапа играат, па ставив последните 2 евра на испод 1.5 гол, за 5 минути паѓа гол, за уште 10 паѓа уште еден :facepalm:

така и ми треба кога играм глупости и изнервиран.
ова не ти требало теренот беше за никаде со кал јас ја изиграв 0-2 гола

Почнува мечот и го гледате во кадар како Ферги се расправа со Мајк Дин познат “помошник“ на некои екипи при исплата...
Дали е време не знам,ама ќец да се изигра сега може убава пара да се направи :eek:
ПС: Секако се надевам не е местена, ќе победи Њукасл и така се ќе си биде фино и убаво.

:pos::cuc:На ваков коментар не можеш, а да не одиш офтопик.
Истиот тој Мајк Дин што ja судеше Јунајтед-Челзи 2010 ? Шо беше договорот тогаш ? Дрогба ќе даде гол од офсајд за 0-2, а после ќе ја вртиме зашо ќе биде поголем коефициентот?
Истиот тој што судеше на Јунајтед-Арсенал пред месец дена ? У кој свет живеете да ви се чуди човек еј.

:pos::cuc:На ваков коментар не можеш, а да не одиш офтопик.
Истиот тој Мајк Дин што ja судеше Јунајтед-Челзи 2010 ? Шо беше договорот тогаш ? Дрогба ќе даде гол од офсајд за 0-2, а после ќе ја вртиме зашо ќе биде поголем коефициентот?
Истиот тој што судеше на Јунајтед-Арсенал пред месец дена ? У кој свет живеете да ви се чуди човек еј.

Сакаш да кажеш дека утакмицава не беше местена ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom