Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За денес играм сингл
бриж - кортрик 2 (5% од каса за сингл)
данди - селитк - 1 (5% од каса за сингл)

( едино поради причина што се ставени во подоцнешен термин од другите утакмици.... од кога ја фатив шалке 2-2 3+ во 18 часот тие пари ги инвестирам токму во вакви утакмици и досега има добар процент околу 20% излаваат)

ливче бр 1;
ливерпул 2, тотенхем 2 (10% од каса)
бр 2
челзи - 2, сити -2, евертон -1 (20% од каса)

Ве гледам сите Евертон го играте, не сакам да ве урочувам но посмрдливо не ми чинела ниедна нивна утакмица до сега, и искрено очекувам Х2..

Мој предлог Мадервел 1 2.3

Трета екипа во Шкотска моментално а претпоследна по број на освоени бодови на домашен терен. Од вкупно 8 победи само 2 им се на домашен терен. Абердин не се за потценување, но Мадервел се во подобра форма моментално и би требало да биде кец.

Манчестер-1
Челзи-2
Тотенхем х2
Сити-х2
Бидејки банкротирав предходниот викенд сега позајмив 3000.
Мора да се фати денес.

Да ви пренесам :екипите на ливерпул,стоук,вест хем и арсенал имале 3 дена одмор без тренинзи,па можете да замислите како ќе бидат играчите вечер

Gillingham - Barnet ( ovie dve ekipi se vo mnogu dobri odnosi i imaat 100% sorabotka)

moj tip e x2,so golemi sansi i za cista 2-ka so koeficient 10(denes veke jja nema so 10 k,denes najgolemiot koef sto moze da se najde e 9),bidejki mn poveke potrebni mu se bodovite na Barnet vo borbata za opstanok,a eventualno mozete da ja probate na positen vlog 2/1 bidejki imaat veke do sega igrano golemi prelazi,a jas lani go imav pogodeno takviot golem prelaz,a togasniot dobiten tiket mozete da go vidite na mojata nova fb strana http://www.facebook.com/pages/Zagarantirana-Dobivka/507481742617077

Gillingham - Barnet ( ovie dve ekipi se vo mnogu dobri odnosi i imaat 100% sorabotka)

moj tip e x2,so golemi sansi i za cista 2-ka so koeficient 10(denes veke jja nema so 10 k,denes najgolemiot koef sto moze da se najde e 9),bidejki mn poveke potrebni mu se bodovite na Barnet vo borbata za opstanok,a eventualno mozete da ja probate na positen vlog 2/1 bidejki imaat veke do sega igrano golemi prelazi,a jas lani go imav pogodeno takviot golem prelaz,a togasniot dobiten tiket mozete da go vidite na mojata nova fb strana http://www.facebook.com/pages/Zagarantirana-Dobivka/507481742617077
--- надополнето: 26 декември 2012 во 12:47 ---

Да ви пренесам :екипите на ливерпул,стоук,вест хем и арсенал имале 3 дена одмор без тренинзи,па можете да замислите како ќе бидат играчите вечер
Арсенал и Вест Хем не ни играат ова коло
--- надополнето: 26 декември 2012 во 12:55 ---
zavisi vo koja valuta
inaku i jas ja imam na 100 (ama evra) :)
Што тип? 2? Х2? 1-2?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom