Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
hy.png

За викендов ова го барам да влезит, ги имам комбинирано на неколку лифчина.

Обично не играм по многу натпревари на тикет ама за денес може еден ваков Screenshot_2.png

Quevilly 1
Juve 2
----------------
Atl. Madrid x2
Valencia 1
Almeria 1

То е то за денеска.

Атлетико - Селта = 1 (1.33)
АЗ - Твенте = ГГ (1.60)
Каљари - Јувентус = ГГ (1.95)
Брест - ПСЖ = 2-2 3+ (3.50)
Бешикташ - Кајсери = ГГ (1.65)

вкупен коеф. 23.51

Епа ако не излезе налет више! :D

Chumutov- Kladno 2 (1.95) -- sportlife
Za ekipa koja vo svojte redovi ima nekolku NHL igraci nezamislivo e 6 natprevari po red da gubat na gosti...Chumutov ovaa godina vleze vo 1 ceska liga,solidno se drzi,no sepak mislam deka deneska ke izgubi,imajki vo obzir deka i predhodnite 2 natprevari protiv Kladno ovaa sezona gi ima izgubeno!! Stake 7/10

Статистиката е кучка, ама на овие малку утакмици ќе се држам до статистика:

Атлетико - Селта - СП 1 @ 2.00 - Атлетико некогаш растура кога победува, некогаш тепува 1-0, 2-0 така да не ми е за играње 1&3+ а Селта ретко пружа отпор кога губи и губи со истите резултати а и чисто ретко даваат голови. 6/10

Бешикташ - Кајзериспор - 1&3+ @ 2.20 - Мислам Бешикташ прописно ќе ги исплеска, редовно паѓаат 3+ голови, а и плус Кајзери слабо играат на гости и изгубија од повеќето појаки екипи во Турција. Може да се проба и 1-1 прелаз. 8/10

Брест - ПСЖ 2-2 @ 2.40 - Забревтаниот ПСЖ ќе даде гол сигурно во прво полувреме, мислам дека 2&3+ со 2.55 коефициент е непотребен ризик, оти победувале и само со 1:0 со слаби екипи. 7/10

10.56 коефициент

Од останатите што не ги играм чисто предлози:

Валенсија - Гетафе само погледнете на табела каде се Валенсија и колку ви се сигурни за играње - не ги чепкам - евентуално 0-2 би ја одиграл.

АЗ - Твенте, а вториве обично обожаваат да ги играат ГГ ама последно единствено ме падна АЗ за ГГ изигра 0-0 и не го чепкам :notworthy: можеби чиста 2ка

Реал Мадрид Б - Елче - овие Елче нонстоп играат тврдо 0-2 гола веќе 9 натпревари по ред, па нека ја продолжат серијата :) друг тип би бил 2 или X2 за посигурно

white_eagle, Реал Мадрид планирам да го играм GG3+, зашто примаат доста голови ама и даваат, а и гледам дека Брест дал гол на Монтпеље, Бордо, Олимпик Марсеј, Генгамп ...

Хммм, 1п 2+ ...

Да не те предомислувам за Атлетико, ама немаат примено гол на домашен терен веќе 5 натпревари по ред.
И јас го заприметив ова затоа и ја пишав ГГ3+ па што биде нека биде. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom