Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
што игра е ова p2-1.5. Како треба да испадне утакмицата за да биде фатена?
Претпоставувам дека резултатот од второто полувреме треба да биде помал од 2 поени предност за домаќинот.

Видете што ставиле за типување. Само едно не ми е јасно, ако испадне тикетов како ќе се подигнат парите? :pos:
556301_10151582394849418_66976455_n.jpg

Видете што ставиле за типување. Само едно не ми е јасно, ако испадне тикетов како ќе се подигнат парите? :pos:
556301_10151582394849418_66976455_n.jpg

имаше и за ЛШ ждребот, се каам што не го препишав од оној пробниот за ситно, па можеше и 4/8 услов да ставам за секој случај, али јбг догодина здравје ќе го препишаме :D

За утре да се вратам по мала пауза
Алфан Лидо - Абериствит Т12+
До сега даваа коефициенти ептен големи дури и над 3 утре би требало над 2,20 да е
Причина
Алфан Лидо иако е последен има дадено гол на секој натпревар 17/17 и примено на 16/17 и даваат голови како луди играат со офанзивна формација Абертствит има два клин шита со ред редно е да ја прекинат таа серија без примен гол.
ГГ4+ и ГГ прво исто се добри опции

пошто не играм многу спортска,може да ми објасните како се игра фудбал и нба? мислам кои опции ги имам да ги погаѓам освен стандардните и што е тоа хендикеп? и како се вадат најголеми коифициенти без да лупаш 15 утакмици двознак

Може да се стаи еден долгорочен бет!

јуве оди понатаму 1.18
барса оди понатаму 1.17
баерн минхен оди понатаму 1.5

квота: 2.0795

Kaде би можел да уплатам таков тикет, а да не е онлајн?

Kaде би можел да уплатам таков тикет, а да не е онлајн?

ти се свиѓа а?... лелел за арсенал колку сум сигурен... не си свесен!

www.betcity.com... imash vo centar kaj soborna, i vo aerodrom i dvete vo sk

ти се свиѓа а?... лелел за арсенал колку сум сигурен... не си свесен!

www.betcity.com... imash vo centar kaj soborna, i vo aerodrom i dvete vo sk

Некои двобои ми се ептен очигледни, али ај, ке си ги задржам за себе, зошто одма ке ми скокнат фанови на тимовите кои ке прогнозирам дека ке испаднат.

Некои двобои ми се ептен очигледни, али ај, ке си ги задржам за себе, зошто одма ке ми скокнат фанови на тимовите кои ке прогнозирам дека ке испаднат.

Очигледни и 1/8 финале во лига на шампиони некако не оди, ете дај кажи кои се очигледните па да споредиме откако ќе завршат :)

И јас сум фан за Арсенал, али тоа не значи дека треба парите да ги губам... баш како фан треба да знам најдобро коа ќе победат, а коа ќе изгубат... не живееме во време кога сите верувале во спорт

Atl.Mardid - 1
Juventus - 2
PSG - 2

Стави парички земи пари =)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom