- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.727
- Поени од реакции
- 1.998
Ц.ц.ц .. Леле ... Криво ми падна дури и мене

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ц.ц.ц .. Леле ... Криво ми падна дури и мене
Лелелеле бе, немој со магииве сега, членот погоре ја чекаше за 20 000 (Бетис НЕ дава гол), и еве ти, на 6-7 минути пред крај 0-1 за Бетис поради магијава, ццц.
Лелелеле бе, немој со магииве сега, членот погоре ја чекаше за 20 000 (Бетис НЕ дава гол), и еве ти, на 6-7 минути пред крај 0-1 за Бетис поради магијава, ццц.
Абе не е до мене друже, ако е требало да завршат 0-0 1-0 ке завршеа без да дадат бетис гол па јас и 10000 магии да направев, ја чекав 2јка јас не сакав никако малер на членот да му направам.
Браво за ливчето... Многу јасно, така се игра... Не да се лакомиме ние по 10 утакмици за 100 денари , 5 000 па една ме заебала ... БравоПоследен пат кога побарав од темава Рома да даде гол, ја чекав за 33 000 денари, Киево даде гол. Овој пат решив да ја заебам магијата на темава, и барав Бетис да не даде гол ... Погодуваш што се случи ..Само тишина, не и кажувајте
![]()
Е баш заради ова не пишувам на темава, иако редовно ве читам.Лелелеле бе, немој со магииве сега, членот погоре ја чекаше за 20 000 (Бетис НЕ дава гол), и еве ти, на 6-7 минути пред крај 0-1 за Бетис поради магијава, ццц.
Абе не е до мене друже, ако е требало да завршат 0-0 1-0 ке завршеа без да дадат бетис гол па јас и 10000 магии да направев, ја чекав 2јка јас не сакав никако малер на членот да му направам.
Е баш заради ова не пишувам на темава, иако редовно ве читам.
Заради некои првачиња шо ставаат по ДУРИ 20ден на тикет, некој друг ќе се полни со нервоза.
Со исклучок на Топче, Fearless, Vidooq и уште неколку ретки птици
Е демек поради нив некој нема да земи? Читај поубаво дека спортивно ја имал не е будала да го пиши вистинскиот тип што го чека посебно кога се работи за голема уплата. А и не е 20.000 туку 2000.Е баш заради ова не пишувам на темава, иако редовно ве читам.
Заради некои првачиња шо ставаат по ДУРИ 20ден на тикет, некој друг ќе се полни со нервоза.
Со исклучок на Топче, Fearless, Vidooq и уште неколку ретки птици
.....
![]()