Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm::facepalm::facepalm: Лелелеле бе, немој со магииве сега, членот погоре ја чекаше за 20 000 (Бетис НЕ дава гол), и еве ти, на 6-7 минути пред крај 0-1 за Бетис поради магијава, ццц.

Последен пат кога побарав од темава Рома да даде гол, ја чекав за 33 000 денари, Киево даде гол. Овој пат решив да ја заебам магијата на темава, и барав Бетис да не даде гол ... Погодуваш што се случи .. :) Само тишина, не и кажувајте :pos:

123uuz.jpg

:facepalm::facepalm::facepalm: Лелелеле бе, немој со магииве сега, членот погоре ја чекаше за 20 000 (Бетис НЕ дава гол), и еве ти, на 6-7 минути пред крај 0-1 за Бетис поради магијава, ццц.

Абе не е до мене друже, ако е требало да завршат 0-0 1-0 ке завршеа без да дадат бетис гол па јас и 10000 магии да направев, ја чекав 2јка јас не сакав никако малер на членот да му направам.

Абе не е до мене друже, ако е требало да завршат 0-0 1-0 ке завршеа без да дадат бетис гол па јас и 10000 магии да направев, ја чекав 2јка јас не сакав никако малер на членот да му направам.

Уживај, и јас бркав Бетис да даде гол ... :)

Последен пат кога побарав од темава Рома да даде гол, ја чекав за 33 000 денари, Киево даде гол. Овој пат решив да ја заебам магијата на темава, и барав Бетис да не даде гол ... Погодуваш што се случи .. :) Само тишина, не и кажувајте :pos:

123uuz.jpg
Браво за ливчето... Многу јасно, така се игра... Не да се лакомиме ние по 10 утакмици за 100 денари , 5 000 па една ме заебала ... Браво (y)

Е баш заради ова не пишувам на темава, иако редовно ве читам.
Заради некои првачиња шо ставаат по ДУРИ 20ден на тикет, некој друг ќе се полни со нервоза.
Со исклучок на Топче, Fearless, Vidooq и уште неколку ретки птици

Абе заебанција малце, каква магија каков ѓаол, ако те сака... те сака. :)

Заради некои првачиња шо ставаат по ДУРИ 20ден на тикет, некој друг ќе се полни со нервоза.

Сејм хиар....

Е демек поради нив некој нема да земи? Читај поубаво дека спортивно ја имал не е будала да го пиши вистинскиот тип што го чека посебно кога се работи за голема уплата. А и не е 20.000 туку 2000.
Ете јас денес тука не ги пишав типовите и ме скина Депортиво за 70.000.
Кој за колку сака нека става тоа е најмалку важно.
И 5000 да ставиш не е сигурно дека ќе добиеш. Ете пред некоја недела членот со ПСЖ 2 со уплата 20.000.
А ако редовно пратиш фудбал и со 20 се добива. ;) Посети ја темата за добивка имаше ливчиња со мала уплата а голема добивка.
Ако чекате некоја за голема сума не ја објавувајте јавно после овој ви направил магија оној за инат пишал дека спортивно ја има... итн

Олабавете малце бе не сите можат да стават по 2000-3000 па и повеќе илјади денари на тикет, некој игра сериозно за заработка некој друг си ја пробува среќата со 20тина денари (што реално никогаш неможе да биде многу во минус и е добро). И дајте да се отвори нова тема каде за секој тип ќе се поставуваат и објаснувања, мислам страшно е ова тука што се случува 20% типови останатото е се офтопик со некакви си магии, курци палци и слични глупости а поради тоа се губи прегледност на темата и се испуштаат добри типови кои ги има одвреме навреме морам да признаам.

Igrajte go vecer t.e sea za 5 minuti FELTON +16.5 Karmelo Entoni nema da igra taka da ovoj ke bide prv suter... staj te si suma sto moze da si dozvolite da ja izgubite... imate uste 4 min!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom