Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Неќам да се многу мешам, поради тоа што не сум тука многу чест но сепак за некој се што има е 100 денари, за некој 1000 денари.... но има такви кој што играат и на поголеми пари.... така да нема да е лошо доколку имаш некое инфо да го споделиш, па самите да одлучиме дали е пожелно да се игра таа утакмица...
и јас денес имав осет дека псв ќе прави 2ка (ја имав на сите ливчиња + сингл 2-2 3+ и сингл дупла 2ка) но сепак (за жал) не го споделив затоа што од овие мој `осети` 2,3 од 10 ке улезат....
Какво инфо да имам за снукер.. Дејвис ги победи на претходните противници кои имаа поголеми шанси за победа против дејвис но многу среќа имаше и ги победи двата меча , а селби денес се врати против најдобриот на турниров Робертсон од 0-4 го победи 6-4 оваа победа го прави уште од сега шампион според мене .

Вака сега ми треба од вас мислење, утре планирам да ги изиграм овие утакмици од НБА што се за утревечер
Хорнетс - Лејкерс 2 (1,45)
Бобкетс - Никс 2 (1,45)
Кливленд - Булс 2 (1,5)
Клиперс - Далас 1 (1,25)
Дали можат да излезат? Планирам да ги играм на 500-600 денари.
(y)Кажи ми само дека ѓи уплати.

Извинете за оф топикот има некој што уплаќа на бет365 ако има некој нека ми пише во пп итно ми е.

Не бе ме премислија сите, немој Кливленд немој овие немој оние.. Се изедов вчера сабајле кога видов дека влегоја...
Ете таќе исто и мене,а бев готов да ѓи пишем,ајде сеа давај друго добитно за викендов:).

Какво инфо да имам за снукер.. Дејвис ги победи на претходните противници кои имаа поголеми шанси за победа против дејвис но многу среќа имаше и ги победи двата меча , а селби денес се врати против најдобриот на турниров Робертсон од 0-4 го победи 6-4 оваа победа го прави уште од сега шампион според мене .

Утре се игра снукеров нели?
П.С Иначе те пратам (y)

триплче , 7 квота
Македонија - Шведска Тим1 -22.5 15:26
Норвешка - Чешка(+7.5гола) 2хендикеп 21:19
Феникс- Далас Тим2 -98.5 94:97

tumblr_m6hbkxN8Q21rwcc6bo1_250.gif

Може има добиено Селби од кај знаеш. :D
За денес од мене малце НБА за 20 денари уплата колку да се прати, онака петочки. :)
Јута-Торонто 1хенд
Оклахома-Лејкерс 1
Њу Орлеанс-Мемфис 2хенд прво полувреме
Клиперс-Феникс 1 хенд.
И ќе видам ќе ставам уште 1-2 бар да напраам 1000 денари добивка.

Еспањол - Севиља - ГГ 1/2 @ 5.15 коеф. може да се проба на ситно:) . или за посигурно ГГ цела 1,7 коеф.
Русија (ж) 1 со хендикеп (-4,5) @ 1.90

Тоа е за денес од мене ,утре повеќе и ако има некој шо си разбира од блогер.хр нека пише во ПП .да го поиспитам за некој работи :icon_mrgr:.

проблемот е тоа што во снукерот сите знаат да играат и на кој ќе му тргни тој ќе победи..од првото до 20-стото место на ранг листата сите се исти квалитет па и претешко е да погодиш снукер бидејќи не се знае на кого ќе му тргни со распоредувањето на топките...ете Робертсон имаше 98% пред дуелот со Селби на пгоодени топки па и 4-0 водеше и на крајот изгуби...ништо не се знае..еднаш Стивен Мегвајер го пишав на 1.20 коефициент и си изгуби 7-3 како на мајтап од некојси кинез таму...

Утре се игра снукеров нели?
П.С Иначе те пратам (y)
Да утре бил јас си мислев денес дека е :D Ако е со хендикеп -2.5 и така може .
--- надополнето: 7 декември 2012 во 14:00 ---
проблемот е тоа што во снукерот сите знаат да играат и на кој ќе му тргни тој ќе победи..од првото до 20-стото место на ранг листата сите се исти квалитет па и претешко е да погодиш снукер бидејќи не се знае на кого ќе му тргни со распоредувањето на топките...ете Робертсон имаше 98% пред дуелот со Селби на пгоодени топки па и 4-0 водеше и на крајот изгуби...ништо не се знае..еднаш Стивен Мегвајер го пишав на 1.20 коефициент и си изгуби 7-3 како на мајтап од некојси кинез таму...
Е овде немат така полуфинале е .. кој и да победеше од Робертсон - Селби е шампион . :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom