Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Чикаго се дупки оваа сезона. Не ги играј нив.

нба да фатиш повеќе од 3 утакмици е како лото да добиеш нормално не со премали коефициенти..само сингл или дабл инаку ептен е лотарија доста е тешко за погодување а да бар не се нервираш стануваш гледаш добитен си или не си па :)

нба да фатиш повеќе од 3 утакмици е како лото да добиеш нормално не со премали коефициенти..само сингл или дабл инаку ептен е лотарија доста е тешко за погодување а да бар не се нервираш стануваш гледаш добитен си или не си па :)
e tolku i ke spijam ako cekam samo edna nba ,, uklucuvam dreambox i ke ja gledam pa makar da e u 5 sabajle :pos:

НБА само во плеј оф играм на големи пари, вака во регуларен дел само за 20 денари играм едно ливче колку да пратам. Премногу калкулации имаат тимовите во регуларниот дел од сезоната, може да имаат многу гостувања во серија па да одмараат дел од играчите или да им прдне па да не даваат максимум и да изгубат од некоја боса екипа, може некогаш и со трет состав да биде превртен некој фаворит така да избегнувајте за големи пари да играте НБА во регуларен дел. Освен нели ако немате вишок пари. :D

НБА само во плеј оф играм на големи пари, вака во регуларен дел само за 20 денари играм едно ливче колку да пратам. Премногу калкулации имаат тимовите во регуларниот дел од сезоната, може да имаат многу гостувања во серија па да одмараат дел од играчите или да им прдне па да не даваат максимум и да изгубат од некоја боса екипа, може некогаш и со трет состав да биде превртен некој фаворит така да избегнувајте за големи пари да играте НБА во регуларен дел. Освен нели ако немате вишок пари. :D

http://prntscr.com/lclcj ова треба да е најсигурно ...ако изгубат пак лејкерс , ќе те пљукнам и тебе и никот твој !

http://prntscr.com/lclcj ова треба да е најсигурно ...ако изгубат пак лејкерс , ќе те пљукнам и тебе и никот твој !
Пер прва работа имаш многу одвратен ник, втора работа аватарот :facepalm:, трета работа ако ми го измувлаш Лејкерс ќе те згазам, и јас го имам на ливче. А познавајќи те знам дека ќе изгуби Лејкерс пошо си невидена мувла. :D

Утре КХЛ мераци
ОМСК , Магнитогорск и СКА 4,5+ треба да се сигурни иако се мали коефициенти прават 2 и кусур од другите ке видам утре има доста добри особено за 4,5+ а даваат 1.65 1.7 коеф и ЛЕВ најверојатно ке пукне 1 добра форма се и имаат неколку НХЛ играчи

Филаделфија - Минесота 2
Вашингтон - Мајами Т2 (+)51.5(прво полувреме)
Бруклин - Оклахома 2
Чикаго - Индијана 1
Мемфис - Феникс (-) 194.5
Хјустон - Лејкерс 2 хенд (2.5)

Зошто да не се разиграат оние Чикаго последнава четвртина, ајде магио фајчај пак!

aahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahah

On: minesota +92, Oklahoma 2 so -3.5, memfis 1 so -4.5, miami 2 so -5.5.

singli harden +, brajant +, lebron +,

многу лоша комбинација напраив у пм!!! :@@@,

119cj7t.jpg

Вака сега ми треба од вас мислење, утре планирам да ги изиграм овие утакмици од НБА што се за утревечер
Хорнетс - Лејкерс 2 (1,45)
Бобкетс - Никс 2 (1,45)
Кливленд - Булс 2 (1,5)
Клиперс - Далас 1 (1,25)
Дали можат да излезат? Планирам да ги играм на 500-600 денари.

Брат, се предомислив.. играј се шо ти душа сакаш од НБА и че погодиш... само немој онаа посрана екипа од Чикаго да ја играш..немој.

Шахтјор Х @1.95 0:0 или 1:1 конечен

Valencia is without injured duo Sergio Canales and Jeremy Mathieu. Antonio Barragan and Roberto Soldado serve suspensions.

Пер прва работа имаш многу одвратен ник, втора работа аватарот :facepalm:, трета работа ако ми го измувлаш Лејкерс ќе те згазам, и јас го имам на ливче. А познавајќи те знам дека ќе изгуби Лејкерс пошо си невидена мувла. :D

Њин ! :D

За Селтик да не знае некој некое инфо? Сметам дека е добар кец денеска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom