- Член од
- 23 јануари 2012
- Мислења
- 885
- Поени од реакции
- 912
Ако ти смета игнорирај ме 
п.с Или уште подобро место да ме гледаш барај нов тренер за шелзи

п.с Или уште подобро место да ме гледаш барај нов тренер за шелзи

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зарем посрана екипа како ПСЖ вреди да се игра на оваа сума?Ми се допаѓа тоа што и некој друг од тука игра јако! али јас викендов сум тотален банкрот... ништо не погодив! а еве ви го најголемиот ужас што го напраив!
![]()
се мислам дали со последни сили да изиграм фиорентина X ili X2.... нема ниту еден икс во италија и сите фаворити искочија... и рома,лацио,интер,јуве,наполи,милан!!! валда еден ке киксне!
Апсолутно се сложувам дека на тие пари таква екипа (со 2 играчи 30 мин успеаа талентите да изгубат дома од РенЗарем посрана екипа како ПСЖ вреди да се игра на оваа сума?
Да си ги играл Реал+Барселона+Баерн Минхен+Јувентус=2.8 коеф и тоа ова коло играа на домашен терен да сфатам, ама овие гомната кои во гости знаат на кикснат.
.
и?се мислам дали со последни сили да изиграм фиорентина X ili X2.
ЛелелелеЛелелеллелеле 1-1 Фиорентина, а јас 0-2 ја имам.![]()
И мене ми е жал но сепак пред да уплати треба да се консултира со некој. Нека си ги врати парите сега од ЛШ само не вака ова играње е премногу лакомо сака наеднаш да се збогати.Апсолутно се сложувам дека на тие пари таква екипа не се игра но сепак не треба да го прекоруваме оти сега му е најтешко, кога се уплака вакава сума мора утакмицата да пројде низ неколку филтри+интуиција..
За жал 99% од играчите немат дисциплина т.е понекогаш се игра на сила со вжештена глава.
Искрено ова е опасна работа пријатели кладилницата може да ве зароби и да мислите постојано на неа одговорете си самите на себе си за ова
Искрено многу ми е жал за колегата![]()
Од ЛШ колово нема фаќање пари.И мене ми е жал но сепак пред да уплати треба да се консултира со некој. Нека си ги врати парите сега од ЛШ само не вака ова играње е премногу лакомо сака наеднаш да се збогати.
Не иде тоа така подобро 20 комбинации од по 1000 ден а не сите наеднаш. Јас и на дојавата за Андерлехт немав сила да ставам повеќе од 500 ден, а не пак 20К за 1.85 за посраните ПСЖ кои 5 пати ме имаат заебено.
Кладилницата зароби многу луѓе тешко на оние кои играат за големи суми. Некои играат од лакомост да се збогатат некои од хоби колку да се следи нешто.
Фиорентина има 5 повредени играчи, скоро сите напаѓачи... Мислев да ја врзувам за поголем коефициент, среќа сабајлето случајно видов на фб дека имаат повредени играчи ...
Сега ке ја бркам х2, 2.35 коефициент.
Земљак, искрено се надам дека ме послуша да гу браниш.Сиена-Рома-2 Фатено
Хофенхајм-Вердер-ГГ Фатено
Волзбург-Хамбург-ГГ Во игра
Хајдук-Ријека ГГ Во игра
Фиорентина-Сампдорија 1 Во игра
Брест-Марселе-2 Фатено
Сиена-Рома 2 Фатено
Кајсериспорт-Фенербахче 2 Во игра
Ајде со господ напред и двете ливчиња да излезат![]()
Како што кажав, ке базирам некое ливче уплата на супер коефициентот кој го дадоа на X2, и прееска кога бев во кладилница да си земам пари, пишав ливче само со Сампдорија, па ги додадов и Французите од после... Сега ми е криво што првичната уплата од 3 000 ја намалив на 1 000 ради французите.Moja препорака ти е да ја браниш Фиорентина, имаш убав коефициент на x2(2.35) а Фиорентина ке игра без Лука Тони, Јоветиќ и мислам Аквилани.
ја да имав толкав фонд за кладење ќе ги играв само Вердер секое коло гг3+ со удвојување на влогот наредно коло ако не искочат, нема повеќе од 2 кола да не испаднат гг3+