Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Se tokmev da ja pisam ama aj se predomisliv, ako vlezi znaci ce iskrsam nesto, ce mi bidi treta utakmica 2/1 1/2 da ne ja pisam.
Minatata nedela mi kazaja dve, Skendija i uste edna od nekoja si posrana liga i si rekov ne be kaj vleguva, skepticen dur mozi.
Proveruvam rezultati, skendija 1-0 1-5 kraj, ta drugata 2-0, 2-3 kraj.
Mi idese od gazeto da si kasnam xD
0-1 сега за сега е добро....врзана ми е со stoke 1...побитно ми е stoke да влезе на повеќе листови ја имам, и blackburn да сврти ... било би супер, било би сјајно бескрајно:D

Ајде бе нека падне гол на Штудгарт-Аугзбург и Гент нека биде 1 да зеам некој денар. :D
Кој игра сингл може вечер да ја проба Коло Коло 2ка, еден прееска ја стави 2-2 3+ за 3800 у Копачка.
Штудгарт-Аугзбург 2:1 ;)

Штудгарт-Аугзбург 2:1 ;)
Џабе Гент ќе ме заебе, ја имам 1 или 3+ во Моцарт. Има една игра многу е јака и сеа у задње време само така ги бркам, ако испадне едно од 1 или 3+ го фаќаш типот.

Џабе Гент ќе ме заебе, ја имам 1 или 3+ во Моцарт. Има една игра многу е јака и сеа у задње време само така ги бркам, ако испадне едно од 1 или 3+ го фаќаш типот.

А колкава е квотата?

Значи ги имам овие:

Саутемптон - Норвич Х
Стоук - Њукасл Х
Свонси - ВБА Х

и Свонси им зачука три гола на ВБА у прво полувреме... :eek:

друго:
Менхенгладбах 1
Штудгард 1
Сиена 1
и за последната се мислев дали Леверкузен 2 или Марсеј 1... и нормално ја пишав Марсеј (ко видов дека Лион ќе игра со скоро „непознат“ тим... ) и Лион води 0-2... :tapp:

А колкава е квотата?
За одредени натпревари нема воопшто квота, обично кога игра некој фаворит нема квота. На пример за Тотенхем-Ливерпул 1.32 беше квота и уште во 15 минута ја имав фатено утакмицата, за Штудгарт беше 1.22, за Болоња 1.35, итн... Играм 10-12 утакмици и за 50 уплаќам негде одприлика добивката ми се движи од 1200-1600. Во неделата Генк ме заеба за 1000ка точно, во 93 од пенал примија гол и 1-1 заврши, бар 3+ да завршеше. Како и да е доста интересна игра е, може 3-4 утакмици да се врзат и за поголема сума. Инаку играва може само преку интернет да се игра, во билтен ја нема. :)

А колкава е квотата?
Во Моцарт има игра SNS 1v3+ значи кец или три плус, ама на некои утакмици, ја нема за сите, квотата се движи од 1.20 до 1.5 и е одлична за покривање на критични утакмици. Можеш да ја погледнеш на www.mozzartbet.com во кладење и од игри ако појдеш избери се и десно се наоѓа.

Во Моцарт има игра SNS 1v3+ значи кец или три плус, ама на некои утакмици, ја нема за сите, квотата се движи од 1.20 до 1.5 и е одлична за покривање на критични утакмици. Можеш да ја погледнеш на www.mozzartbet.com во кладење и од игри ако појдеш избери се и десно се наоѓа.
Потoчно во секторот Моцарт Шанса. :)

Шо чекет челзи и сити ?? Цел свет ги има на тикети овие .. ама сега што фати Чех ...

Го играв Нант 1 (ракомет 1,20), стоеше резултатот 24-23 на 100 страници за резултати веќе едно 5-6 минути така и му викам на еден другар, ех што осеќам дека ќе изедначи и одма ќе заврши и чекам чекам.... 24-23... и баммм 24-24 после 5-6 минути и за 3 секунди ја заклучија, така заврши, џабе погодувам не знам колку квота, а како капак на се, последна ја пишав, апсолутно без никаков план, онака демек 1,20 ќе тепа убедливо и таман ќе оди квотата нагоре. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom