Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Да, да, треба да има 29 коеф. без утнатата за да ги вратат парите.Ама овде нема 29 коефициент со утната од 2.5 коефициент туку 15.6 :\
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, треба да има 29 коеф. без утнатата за да ги вратат парите.Ама овде нема 29 коефициент со утната од 2.5 коефициент туку 15.6 :\
Еве еден тикет од мене.
Chelsea - Fulham --- 1 (1.50)
Everton - Arsenal --- GG (1.60)
Stoke - Newcastle --- 0-2 (1.70)
Tottenham - Liverpool --- 1 (2.45)
Manchester Utd - West Ham --- 1 (1.25)
Wigan - Manchester City --- 2 (1.60)
Barcelona - Alaves --- 1 (1.10)
Freiburg - Bayern --- 2 (1.40)
Bremen - Leverkusen --- 3+ (1.60)
Коефициент: 49.26
Звер сум! хахаChelsea - Fulham - НГ(Таква е играта на Рафа, подобро нерешено, само гол да не се прими)
Everton - Arsenal - 3+ (Типична 3ка според мене, 2те екипи и даваат и примаат голови претежно цела сезона)
Soutempton - Norwich - ХбилоКога (Мртва утакмица, 2те екипи немаат кој знај каков напад за да се постигне гол)
Stoke - Newcastle - ХбилоКога (Ако не успее да постигне гол Стоук, јас мислам дека барем ПП че издржа Х)
Swansea - Wba 1 или 3+(Многу се заиграа ВБА, мислам дека ќе оди 1 оваа, али посигурно ми е 3ка незнам оти)
Tottenham - Liverpool - 1 (Како што кажав АВБ го разигра тимот, а Ливерпул има многу килава и спора одбрана)
Man Utd - West Ham 1и4+(Оддамна ги неам видено кога ќе игра УТД да падни 7ка, а мислам дека ќе тепа и тоа убедливо)(Ради инциндентот со Тотенхем(Фашистички изреки од страна на навивачите од ВХ)ВХ без навивачи че бида на Олд)
Wigan - Man City - 2и3+(Како што кажа еден член погоре, оддамна сити нема победено убедливо и сигурно).
Тоа е за Англија.
---------------------------------------------------------------------
Bremen - Leverkuzen - ГГ(Само тип)
Freiburg - Bayern M - 1 (Искрено мислам дека утакмицава че биди 1, а 1х нема бегање)
Gladbach - Wolfsburg - х2 (Некако многу долу ми се овие Wolfs. мора некогаш да тргни машината)
Stuttgard - Ausburg - ГГ1 (Штутгард ми игра многу топло ладно, па затоа одам со овај тип.)
Nurnberg - Hoffenh. - 1 (На домашен терен Нунберг се јаки, и на Баерн му лапнаја бодче, а овие мислам дека мораат да ги победат)
Ако погодам нешто звер сум хаха
![]()
Виган - Шити 2 1.65 0:2
Атланта - Шарлот Тим2 -91.5 1.90 94:91
Клиперс- Тимбервулфс(+9.5) 2хенд 1.90 101:95
= 6
-Виган тепа во 90+ за викендот, слушам нешто и одбранбениот тандем нема да им играл . Треба да го примат лагано .
-Шарлот доживеа дебакл пред 2 дена од Оклахома . Пак влегуваат во тапа ритам . Пред неколку дена истите тимови играле во Шарлот . 91-101 завршило. Не верувам да ја минат границава и денес.
-Клиперс во низа од 4 порази во низа , ништо чудно да бојкотираат играчите за да го избркаат тренерот. Минесота синоќа победи во гости кај Сакраменто и што е уште поважно имаат подобар скор во меѓусебните дуели со Клиперс на последните 5-6 меча.Убава предност им дале.
Прегледај го приврзокот 53423
Еве ова ќе го играм денес на 60 денари, добив некој си код и ми пишува дека можам да го уплатам тикетов приложувајќи го кодот што ми го напишаа, има некој пробано да уплати така?