- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.975
- Поени од реакции
- 9.598
На Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играњеSPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играњеSPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA![]()
neznam kolku si gi gledal sporting ,,, momcite imat mn dobra igra ama fintata e toa sto go smenija trenerot i morat da se dokazuvat kaj noviot trener za u prv sostav ,,, a i gi gledav mn pati so porto braga benfica i drugite ekipi ,, za mene favorit e sporting i ke mu dadat golem koeficient mora da se iskoristi toa . moj tip nemorate da go igrate koj nesakaНа Спортинг не би редел туѓи а не мој пари колку и да се Мориеренсе дупки И колку да мора да тепа Спортинг не се за играње

ајде чекаме типови![]()
TheGambler
Ќе играме нешо денес?Околу 19 50 би одел да уплатам, исто како вчера, Bahia 1 и уште нешто дај .....
Многу малку излегоа ГГ3+ што ги планирав. Да ви кажам право денеска не се кладев пошто претпоставив дека ќе биде
ден, а и касно станав од спиење.
Ама 90% што ги мислев за ГГ3+ не влегоа/излегоа, како му доаѓа, исти курац. 

SPORTING LISABON 2 NAJSIGURNA UTRE SO IMATE STAVETE SE NE NEA![]()
Како и да е, мора више да почнат да победуваат, па крв да им ебам, жива брука се како играат сезонава, само 2 победи од 9 утакмици имаат.
Ако утре Спортинг не победи, ќе ја погребам португалската лига, исто како што со французите направив. 
Во билтен е стандардно 4-5 квота за Амкар, а онлајн до 8-9 стигна, додека за Анжи драстично падна. Дали ќе ја местат 1-2, дали ќе биде 1X, па кладилниците намерно спуштаат за Анжи да навлечат овци за стрижење, којзнае... ќе дознаеме во 12:00. 
2:1 FTОН:
Крузеиро - Коритиба - 1 @2.20

Каљари - Наполи ГГ&3+ (2,35)
P.S: прашајте го Гемблер мене ако не ми верувате![]()
Едноставно знам да кажам стоп и дека некоја утакмица нема да оди ГГ3+, I can feel it. 

Или можеби фино ќе ни влезе на сите ако решат кладилниците да прават 1-2 или 2-1 од овој меч.
Ќе видиме што ќе биде. За сега стојам на тврдењето дека е чист ИКС, дополнителни информации нема да дадам, останува тоа во кругот на бет мафијата.
Сабајле ги зимам парите од банка и бутам све на нерешено. 
Ќе збориме после утакмицава, ништо не ме прашувајте до тогаш. Имате тип за правење пари хехе.^ Ќе биде забавно ако не влезе Х![]()

Утре ги спремам пуканките ако не влези X..какво учење какви бакрачи ќе гледам препукувања haters vs The Gambler![]()
Сакам напнатост, тензија, адреналин итн.
Ќе биде забавно во секој случај ако не влезе Х, и тоа што викаш, all eyes will be on TheGambler.
Haters vs TheGambler round 1.
Абе треба да е Х се слушнав сега со Мацари вика Х им одговарало, Наполи ќе си остане во топ 3-4 со 28 бода, а Каљари ќе направи скок од 2-3 позиции. Не им се губи и на двата тима. Слушајте го човекот што ми зборува. 
Се читаме во текот на денот. Лека ноќ коцкаришта.