Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Брат, никој не те молеше да прајш некојси исцрпни анализи не знам што...и ти реков 3 тикети само, не 5. И ти со твоите постови овде ни даваш слика дека уживаш во ова, анализите, барањето утакмици и сл...ти ги промовираш тие ГГ, ГГ3+ типови, како демек најдобри за играње. Сакав само твое мислење, не те фатив за гуша. А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква :D

Уживај и не кењај превише. :D Ти побара да пишам типови, јас пишав и крај на приказната. Каков е исходот таков е, требаше да ми кажеш како ќе излезат пред почетокот, не откако се завршени. :D

Седи мирен сега :D Јас му го препишав последниот тикет и еве Кортјирк е 1-1 прво полувреме, уште еден гол и заоркужувам, после уште Палермо и добитен бате :cool:

Ќе добиеме не се секирај. Палермо - Катаниа 1:0 за сега само што почнаа уште до полувремето ќе ја направат ГГ3+. :P
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 21:01 ---
Критикувај, ама биди реален барем, првите две ливчиња навистина не се фатени ама на третото во тек е Рен - Евијан, а другите 2 се погодени, а од последното во тек е Десел - Брисел, втората е погодена третата сега почна а можеш да се искомбинирааш од ливчињата, немора стриктно тие.
Токму тоа и јас пишав, да се комбинира, не стриктно тоа што јас го предложив. Што е - тука е, идеме даље. :D Последниот тикет Кортријк ГГ3+ и Палермо ГГ3+ ако влезе ќе биде екстрааааааааа. :D

Виљареал ајде победи те молам

Епа ај да пишам, еве ги сите утакмици па ставете што сакате
Атлетико ПР-Парана 1 @ 1.35 1-1 FT ( на Атлетико им треба победа за да го обезбедат пласманот во 1 лига, додека Парана се на средината од табелата и оваа утакмица воопшто нема да им влијание без разлика каков исход ќе има)
Аваи-Кручиума Х 2.95 1-1 FT (и на двата тима им одговара овој резултат)
Брегантино-Боа 1 @ 1.55 3-0 FT (Само ова им одговара на Брегантино)
Гоиас-Џоинвил Х @ 3.4 2-1 FT ( и на двата тима оваа утакмица не им е битна така да очекувам Х и 0-0 точен резултат:D)
Гуарантигуета-Гремио Баруери 1 @ 1.4 2-1 FT (само победа може да ги спаси Гуарантигуета од испаѓање, додека Гремио се последни без никаква шанса за опстанок. Ништо чудно да излезе и 2-1)
Виториа-Цеара 1 @ 1.35 1-1 FT (само со победа Виториа ќе обезбедат сигурен пласман понатаму)
Гуарани-Сае Цаетано 2 @ 2.5 1-2 FT (Според мене ова е утакмица на колото, на едните им е потребна победа за пласман, а на другите за опстанок :D Сепак мислам дека Сае Цаетано ќе победат бидејќи Гуарани се во многу лоша форма)
Арапика-ЦР Бразил 2 @ 2.3 2-4 FT (На Арапика воопшто не им се битни овие поени, додека н ЦР им треба само победа за опстанок)
АБЦ-Америка РН Х @ 3 2-2 FT (И на двата тима оваа утакмица им е небитна, така да мислам досадна утакмица со 0-0 точен резултат)
6/9 и тоа ме заебуваат двете најсигурни инаку ќе си лапнев убави парички ми беа ставени истиве типови во систем 8/9.
Да ве потсетам дека утре е претпоследно коло од Бразилска 1 Лига така да верувам со овој начин на анализа можеме доста утакмици да погодиме (y)
Така да кој има време нека ја отвори табелата и нека направи некоја анализа :D
Инаку дајте нешто сигурно за утре, денеска од сите ливчиња само ВБА во живо што ја фатив и едвај си го извадив вложеното (n)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 21:46 ---
Ќе добиеме не се секирај. Палермо - Катаниа 1:0 за сега само што почнаа уште до полувремето ќе ја направат ГГ3+. :P
Јас уште нив Х ги чекам на едно ливче за 1500 :D
Нека заврши 2-2 таман ќе е за сите :icon_lol:

другар дај напиши ти некој тип за утре..те имам заприметено повеќе пати добро излегуваат твојте типови..што било, што мислиш како ќе излезат утрешните натпревари:D

Niggersinparis и за тебе истото важи ама точен резултат бидејќи друго не се прифаќа

Tolouse - lion -1-2 rezultat direktno od pariz ova

Палермо ГГ3+ 3:1 за сега ама веќе не е битен резултатот бар за мене тоооооооооооооооооооо :D :D

Едно англиско уплатив, ако влезе ќе биде мераци.

Сво - Лив = ГГ
Соут - Њукасл = 2
Чел - Сити = ГГ3+
Тот - ВХ = 1

Вкупен коеф 15.32 во Аристократ.

Седи мирен сега :D Јас му го препишав последниот тикет и еве Кортјирк е 1-1 прво полувреме, уште еден гол и заоркужувам, после уште Палермо и добитен бате :cool:

Да частиш од добивката, немој да слушам сега како бараш изговор дека си ги искоцкал парите, а уште ги немаш земено. :pos:
Се шалам, уживај во паричките и паметно се коцкај од сега. :D Јас ја здрвив Палермо ГГ3+ сингл. :cool:
rqc4C.png

Систем 2/3
Ст.Мирен - ФК Данди 1 2,00
Данфермлин - Думбартон 1&3+ 1,83
Алфан Лидо - Бангор 4+ 1,90

Сингл
Стоук - Фулам 1
Њутаун - Ланели Т12+

доста е за да го почнеме денов
Само овие банкротинраниве заебаа работа мамичето нивно 2 гола не можеа да дадат

За утре Челзи го мерам Т12+ и Торес дава гол ама ке видиме

Да частиш од добивката, немој да слушам сега како бараш изговор дека си ги искоцкал парите, а уште ги немаш земено. :pos:
Се шалам, уживај во паричките и паметно се коцкај од сега. :D Јас ја здрвив Палермо ГГ3+ сингл. :cool:
rqc4C.png

Ко ќе дојш Охрид имаш пијачка. :icon_mrgr:

Не е некоја пара, 600 денари, ама супер ќе ми дојдат. :)

Од овие местачиве фудбалски , глава не можеш да кренеш , а не па пари да фатиш. Виториа издиотите , видеа дека им одговараат резултатите на другите мечеви , и примија гол у 90та само и само да испопаѓа цел свет на нив. ти ибам лигата шугава.

Вашингтон - Шарлот(+3.5) 1хен
Филаделфија(+3.5) - Оклахома 2хен

Вашингтон кутрите никако да победат. А не играат лошо воопшто . 2-3 меча ги изгубија во продолжение со солидни тимови , На ова "дерби" со Бобкетс ако не напнат да победат , нема против кој друг.

Оклахома синоќа загуби од Бостон , Филаделфија уште е без Бајнам . Не ги сакам Оклахома , 100 пати ме имаат паѓано на спортска. Нека кршат глава ако ме заебат пак !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom