Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
што да му се сруши авионо кога незнаеш да играш што ти се криви
си пишал 1 во 1 и 3+ 4 утакмици а квотава смешна е кога ќе погодиш вака? од 10 тикети 10 ќе те падна

Добро 21 век сме. Манчестер Утд, Бенфика, Баерн, Реал имаат фудбалери кои се прејјаки , шо можа да си ги лажа сите гулабчина како КПР, Бетис итн. Негледам оти да не влеза, Фаворити.. преку 20 пати освоиле лигашко првенство. Смешна квота не е, смешна квота е да речиш за Евертон 1.5 му дава го напраја Госпо дека е еден Манчестер оти го победил. Плус зошто ме цитираш врска неам. Мој пари јас си играм како што сакам нели ? Ако ти толку знајш да играш кажи ми 2 утакмици кажи ми колку влог да ставам, ако фатам 75% за тебе, ако изгубам влого да ми го вратиш + 25% од добивката да ми дадеш(прајме муабет за сериозен тикет). Бива?
(Го пишав тоа дека Утд ме турка оти сите пишуваат овде ко че ги турни некоја(наместо во Поплаки)затоа и јас морав да исфрлам нервоза негде)

Вилием 2 - 1
Виљареал - 1
Сион - х-1

Добро 21 век сме. Манчестер Утд, Бенфика, Баерн, Реал имаат фудбалери кои се прејјаки , шо можа да си ги лажа сите гулабчина како КПР, Бетис итн. Негледам оти да не влеза, Фаворити.. преку 20 пати освоиле лигашко првенство. Смешна квота не е, смешна квота е да речиш за Евертон 1.5 му дава го напраја Госпо дека е еден Манчестер оти го победил. Плус зошто ме цитираш врска неам. Мој пари јас си играм како што сакам нели ? Ако ти толку знајш да играш кажи ми 2 утакмици кажи ми колку влог да ставам, ако фатам 75% за тебе, ако изгубам влого да ми го вратиш + 25% од добивката да ми дадеш(прајме муабет за сериозен тикет). Бива?
(Го пишав тоа дека Утд ме турка оти сите го пишуваат и морав да исфрлам нервоза негде)

Вилием 2 - 1
Виљареал - 1
Сион - х-1
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 18:31 ---
готово прифаќам,спрема напишаново од тебе можам да ти дадам друг предлог.Да ти испратам фино пооштено 30-40 000денари а? зошто да се мачам утакмици да ти барам па и влог да ти давам :DТвој пари како сакаш играј , ти кажувам за твое добро.Треба да погодиш 4*3 =12 типа.
епа види сеа ти дали ти се исплати или не.1полувреме , 1 крај , 3+.
Реално манчестер се појаки ама забораваш дека големите кладилници е диктираат играта , а не ти.

готово прифаќам,спрема напишаново од тебе можам да ти дадам друг предлог.Да ти испратам фино пооштено 30-40 000денари а? зошто да се мачам утакмици да ти барам па и влог да ти давам :DТвој пари како сакаш играј , ти кажувам за твое добро.Треба да погодиш 4*3 =12 типа.
епа види сеа ти дали ти се исплати или не.1полувреме , 1 крај , 3+.
Реално манчестер се појаки ама забораваш дека големите кладилници е диктираат играта , а не ти.

На тоа сум свесен и јас за кладилниците, Али можеби некогаш ќе пукне така. Денеска избегаа, али на многу педерски начин :) . И пишав кажи ми 2 утакмици, и колку влог јас да ставам(мој пари) па ако влези ти кажав како ќе биде со добивката, а воедно пишав и како ќе биде ако не влезе тикетот.

Абе си имам јас доволно пари за сам да си играм :D не зависам од твоите 25% или во превод 1000денари
имам неколку од форумов што соработувам и што правиме пари заедно,може да те информираат дали сме во + или -

Абе си имам јас доволно пари за сам да си играм :D не зависам од твоите 25% или во превод 1000денари
имам неколку од форумов што соработувам и што правиме пари заедно,може да те информираат дали сме во + или -

тоа е добро, соработката. така се покриваат повеќе натпревари од кои може да се најде неколку типови кои би поминале ко што ги типувате. браво ако навистина имате соработка ;)

За Фиорентина утре некое инфо? Повредени, суспендирани во двата тима?

Ајде бе Арсенал што чекате давајте два гола.....

Иначе утре јоветич се врака за фиорентина али ја би ја избегнал би ја играл 1х неможе све да тепат

Не се почнати мечевите од 20:00 и 20:45 почнуваат. Уплати го слободно не се плаши. ;) За Палермо - Катанија не знам зашто ама ептен сум некако сигурен дека ќе оди ГГ3+ се надевам не грешам. :D Ќе го пуштам овој меч 2-1 @ 30.00 во златна копачка. :D Сицилјанско дерби, мафијашка работа итн. :D На Палермо му требаат бодови за да напредува на табелата, додека Катанија солидно се држи. ;)

Го испратив тикетов твој за 100 000 евра влог шо беше :D 112 денари уплата, 600 точно добивка, после крајов на мечевиве идам на форумов да видиме шо е како е.

За Фиорентина утре некое инфо? Повредени, суспендирани во двата тима?
Jaс не би ја играл Фиорентина утре. Врзаа доста победи во серија, нема сигурно шампиони да бидат, згора на тоа Торино следно коло игра со Јуве на гости и знаеме што го чека така да јас утре ќе играм 1х на овој натпревар. :)

Анализата си врви и се ближи према крајот. :D Зар стварно сметаш дека ќе бидам дежурна будала и ќе ти пишам 5 комбинации со по 3 утакмици ГГ. Па на што ти личам бе ја? :D Get real dude, in some other parallel universe. :LOL: Сепак за да не плачипичкосуваш, еве добив инспирација и ти пишав 4 тикети ГГ. Комбинирај и поентирај. :D Сигурен сум дека тука во овие типови е добитната комбинација, само треба правилно да ги врзеш на тикет или да ги одиграш вака како што се. :D

15:30 Wolfsburg - Werder GG 1.75
16:00 Leeds - Crystal Palace GG 1.60
16:00 Doncaster - Scunthorpe GG 1.70
Вкупно: 4.76

16:00 Oxford - Northampton GG 1.60
16:00 Cheltenham - Barnet GG 1.70
16:00 Partick - Livingston GG 1.55
18:30 Aston Villa - Arsenal GG 1.55
Вкупно: 6.53

17:00 U.Cluj - Cluj GG 1.80
18:20 Derby - Birmingham GG 1.65
20:00 Rennes - Evian GG 1.85
Вкупно: 5.49

19:30 Dessel - Brussel GG 1.70
20:00 Kortrijk - Cercle Brugge GG 1.60
20:45 Palermo - Catania GG 1.80
Вкупно: 4.89

Бонус типови (потенцијални намештаљки :P)
15:45 Polonia W. - Zaglebie 2-1
16:00 Leeds - Crystal Palace 1-2
16:00 Coventry - Portsmouth 2-1
16:00 Milton Keynes - Colchester 2-1
16:00 Walsall - Hartlepool 2-1
20:00 Kortrijk - Cercle Brugge 2-1
20:45 Palermo - Catania 2-1

Шибајте и правете пари. :P

А еве најбонус комбинација од мене за правење пари до небо. :pos:
20:00 Kortrijk - Cercle Brugge GG3+ @ 2.05
20:45 Palermo - Catania GG3+ @ 2.55
Вкупно: 5.22
Влог: 100 000€
Добивка: 522 000:ROFLMAO:

Ако ги фатам овие пола милион евра до Нова година не се замарам со типување. :sneaky: Ќе си стојам на збор. :LOL:

Брат, никој не те молеше да прајш некојси исцрпни анализи не знам што...и ти реков 3 тикети само, не 5. И ти со твоите постови овде ни даваш слика дека уживаш во ова, анализите, барањето утакмици и сл...ти ги промовираш тие ГГ, ГГ3+ типови, како демек најдобри за играње. Сакав само твое мислење, не те фатив за гуша. А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква :D

Брат, никој не те молеше да прајш некојси исцрпни анализи не знам што...и ти реков 3 тикети само, не 5. И ти со твоите постови овде ни даваш слика дека уживаш во ова, анализите, барањето утакмици и сл...ти ги промовираш тие ГГ, ГГ3+ типови, како демек најдобри за играње. Сакав само твое мислење, не те фатив за гуша. А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква :D

Седи мирен сега :D Јас му го препишав последниот тикет и еве Кортјирк е 1-1 прво полувреме, уште еден гол и заоркужувам, после уште Палермо и добитен бате :cool:

А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква :D
Критикувај, ама биди реален барем, првите две ливчиња навистина не се фатени ама на третото во тек е Рен - Евијан, а другите 2 се погодени, а од последното во тек е Десел - Брисел, втората е погодена третата сега почна а можеш да се искомбинирааш од ливчињата, немора стриктно тие.

другар дај напиши ти некој тип за утре..те имам заприметено повеќе пати добро излегуваат твојте типови..што било, што мислиш како ќе излезат утрешните натпревари:D

Niggersinparis и за тебе истото важи ама точен резултат бидејќи друго не се прифаќа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom