Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ни магија поможва денес ни ништо.
Хунтелар, жена ти цел форум да ја напучиме се да ти ебам ! Се промашва она бе слепец?
Леле ќути еееј.....се сплетка незнаеше како да ја шутне.
Па и голманон онаа на Пуки како ја фати еден Господ знае!!!

Шалке нека се откажа од фудбал дефинитивно она ако е играње и оние ако се фудбалери тогаш јас сум космонаут :@

Леле ќути еееј.....се сплетка незнаеше како да ја шутне.
Па и голманон онаа на Пуки како ја фати еден Господ знае!!!
Не ја спомнувам таа. Ајде имаше среќа голманот, ја гибна малку и замина во корнер. Ама Хунтелар, НАПАЃАЧ да не искористи онаква шанса е срамота. Шубо си ја фаќам Донкастер 1 2.05 коеф, Стоук - 1 2.20 коеф, овие шупаците со 1.50 ме паднаја. ААААААААААААААААААААА :mad::mad:

Утре ќе изиграм едно гнасно глупо никакво лифче шо ретко кој овде така игра.
Баерн 1-13+
Реал 2-23+
Ман Утд 1-13+
Бенфика 1-13+
10коеф.
влог : 400ден.

Авионо пак да ви се сруши :@ Сега 6-1 че тепате, Барем да се понадевав на РМ и Бенфица ццц!

Оксфорд, Партик, Лидс, Лејтон примајте под итно гол!

Денес мислам Евертон дека ќе киксне. Не им играат Фелаини, Миралас, Аничебе и уште двајца играчи, а додека пак Норвич е во добра форма, прошлото коло ги тепаше Јунајтед. Нормално ова е само претпоставка не значи и дека ќе излезе.
Nino Manchester
Што ти реков за Лејкерси? :D Али ај да те расположам малце, вечер ставај ја против Далас, ги тепаме 100%, 1.80 е коефициентот во Копачка.
Од мене и Ексетер-Ротерам 1 2.40 и Бјури-Бурнемаут 2, 2.10 коефициент.
Овие последниве две немаа абер да излезат ама битно Евертон ви ја измувлав на тие што ја имавте 1 играно. :D

Одиграно на 100 ден.

Dessel - Brüssel GG
Kortrijk - Cercle Brugge GG
Waalwijk - Groningen GG
Willem - Heracles GG

6.1 коеф во Sport Life. Првите две оттука се благодарение на The Gambler а другите две се стандардна холандска традиција, барем по мене :)

Мислам нема промашај :)

Авионо пак да ви се сруши :mad: Сега 6-1 че тепате, Барем да се понадевав на РМ и Бенфица ццц!
што да му се сруши авионо кога незнаеш да играш што ти се криви
си пишал 1 во 1 и 3+ 4 утакмици а квотава смешна е кога ќе погодиш вака? од 10 тикети 10 ќе те падна

Добро нормални се овие што давале 8+ за Металург.. јас испуштив што ја испуштив дајте некој предлог за вечер која ви е најсигурна над 1.5 коеф

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom