- Член од
- 5 декември 2010
- Мислења
- 700
- Поени од реакции
- 157
Cagliari - Napoli: 2
Parma - Inter: 2
Torino - Fiorentina: 2
Milan - Juventus 3+
Parma - Inter: 2
Torino - Fiorentina: 2
Milan - Juventus 3+

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
што да му се сруши авионо кога незнаеш да играш што ти се криви
си пишал 1 во 1 и 3+ 4 утакмици а квотава смешна е кога ќе погодиш вака? од 10 тикети 10 ќе те падна
готово прифаќам,спрема напишаново од тебе можам да ти дадам друг предлог.Да ти испратам фино пооштено 30-40 000денари а? зошто да се мачам утакмици да ти барам па и влог да ти давамДобро 21 век сме. Манчестер Утд, Бенфика, Баерн, Реал имаат фудбалери кои се прејјаки , шо можа да си ги лажа сите гулабчина како КПР, Бетис итн. Негледам оти да не влеза, Фаворити.. преку 20 пати освоиле лигашко првенство. Смешна квота не е, смешна квота е да речиш за Евертон 1.5 му дава го напраја Госпо дека е еден Манчестер оти го победил. Плус зошто ме цитираш врска неам. Мој пари јас си играм како што сакам нели ? Ако ти толку знајш да играш кажи ми 2 утакмици кажи ми колку влог да ставам, ако фатам 75% за тебе, ако изгубам влого да ми го вратиш + 25% од добивката да ми дадеш(прајме муабет за сериозен тикет). Бива?
(Го пишав тоа дека Утд ме турка оти сите го пишуваат и морав да исфрлам нервоза негде)
Вилием 2 - 1
Виљареал - 1
Сион - х-1
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 18:31 ---
готово прифаќам,спрема напишаново од тебе можам да ти дадам друг предлог.Да ти испратам фино пооштено 30-40 000денари а? зошто да се мачам утакмици да ти барам па и влог да ти давамТвој пари како сакаш играј , ти кажувам за твое добро.Треба да погодиш 4*3 =12 типа.
епа види сеа ти дали ти се исплати или не.1полувреме , 1 крај , 3+.
Реално манчестер се појаки ама забораваш дека големите кладилници е диктираат играта , а не ти.
Абе си имам јас доволно пари за сам да си играмне зависам од твоите 25% или во превод 1000денари
имам неколку од форумов што соработувам и што правиме пари заедно,може да те информираат дали сме во + или -
Не се почнати мечевите од 20:00 и 20:45 почнуваат. Уплати го слободно не се плаши.За Палермо - Катанија не знам зашто ама ептен сум некако сигурен дека ќе оди ГГ3+ се надевам не грешам.
Ќе го пуштам овој меч 2-1 @ 30.00 во златна копачка.
Сицилјанско дерби, мафијашка работа итн.
На Палермо му требаат бодови за да напредува на табелата, додека Катанија солидно се држи.
![]()
Jaс не би ја играл Фиорентина утре. Врзаа доста победи во серија, нема сигурно шампиони да бидат, згора на тоа Торино следно коло игра со Јуве на гости и знаеме што го чека така да јас утре ќе играм 1х на овој натпревар.За Фиорентина утре некое инфо? Повредени, суспендирани во двата тима?
Анализата си врви и се ближи према крајот.Зар стварно сметаш дека ќе бидам дежурна будала и ќе ти пишам 5 комбинации со по 3 утакмици ГГ. Па на што ти личам бе ја?
Get real dude, in some other parallel universe.
Сепак за да не плачипичкосуваш, еве добив инспирација и ти пишав 4 тикети ГГ. Комбинирај и поентирај.
Сигурен сум дека тука во овие типови е добитната комбинација, само треба правилно да ги врзеш на тикет или да ги одиграш вака како што се.
15:30 Wolfsburg - Werder GG 1.75
16:00 Leeds - Crystal Palace GG 1.60
16:00 Doncaster - Scunthorpe GG 1.70
Вкупно: 4.76
16:00 Oxford - Northampton GG 1.60
16:00 Cheltenham - Barnet GG 1.70
16:00 Partick - Livingston GG 1.55
18:30 Aston Villa - Arsenal GG 1.55
Вкупно: 6.53
17:00 U.Cluj - Cluj GG 1.80
18:20 Derby - Birmingham GG 1.65
20:00 Rennes - Evian GG 1.85
Вкупно: 5.49
19:30 Dessel - Brussel GG 1.70
20:00 Kortrijk - Cercle Brugge GG 1.60
20:45 Palermo - Catania GG 1.80
Вкупно: 4.89
Бонус типови (потенцијални намештаљки)
15:45 Polonia W. - Zaglebie 2-1
16:00 Leeds - Crystal Palace 1-2
16:00 Coventry - Portsmouth 2-1
16:00 Milton Keynes - Colchester 2-1
16:00 Walsall - Hartlepool 2-1
20:00 Kortrijk - Cercle Brugge 2-1
20:45 Palermo - Catania 2-1
Шибајте и правете пари.
А еве најбонус комбинација од мене за правење пари до небо.
20:00 Kortrijk - Cercle Brugge GG3+ @ 2.05
20:45 Palermo - Catania GG3+ @ 2.55
Вкупно: 5.22
Влог: 100 000€
Добивка: 522 000€
Ако ги фатам овие пола милион евра до Нова година не се замарам со типување.Ќе си стојам на збор.
![]()
Брат, никој не те молеше да прајш некојси исцрпни анализи не знам што...и ти реков 3 тикети само, не 5. И ти со твоите постови овде ни даваш слика дека уживаш во ова, анализите, барањето утакмици и сл...ти ги промовираш тие ГГ, ГГ3+ типови, како демек најдобри за играње. Сакав само твое мислење, не те фатив за гуша. А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква![]()
Критикувај, ама биди реален барем, првите две ливчиња навистина не се фатени ама на третото во тек е Рен - Евијан, а другите 2 се погодени, а од последното во тек е Десел - Брисел, втората е погодена третата сега почна а можеш да се искомбинирааш од ливчињата, немора стриктно тие.А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква![]()
Абе си имам јас доволно пари за сам да си играмне зависам од твоите 25% или во превод 1000денари
имам неколку од форумов што соработувам и што правиме пари заедно,може да те информираат дали сме во + или -