- Член од
- 19 октомври 2011
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 253
Брат, никој не те молеше да прајш некојси исцрпни анализи не знам што...и ти реков 3 тикети само, не 5. И ти со твоите постови овде ни даваш слика дека уживаш во ова, анализите, барањето утакмици и сл...ти ги промовираш тие ГГ, ГГ3+ типови, како демек најдобри за играње. Сакав само твое мислење, не те фатив за гуша. А и немав време ич да отворам да видам, поарно шо не сум пишал, како шо проверив дали 20-30% ако ги погоди, се друго по тиква![]()
Уживај и не кењај превише.

Седи мирен сегаЈас му го препишав последниот тикет и еве Кортјирк е 1-1 прво полувреме, уште еден гол и заоркужувам, после уште Палермо и добитен бате
![]()
Ќе добиеме не се секирај. Палермо - Катаниа 1:0 за сега само што почнаа уште до полувремето ќе ја направат ГГ3+.

--- надополнето: 24 ноември 2012 во 21:01 ---
Токму тоа и јас пишав, да се комбинира, не стриктно тоа што јас го предложив. Што е - тука е, идеме даље.Критикувај, ама биди реален барем, првите две ливчиња навистина не се фатени ама на третото во тек е Рен - Евијан, а другите 2 се погодени, а од последното во тек е Десел - Брисел, втората е погодена третата сега почна а можеш да се искомбинирааш од ливчињата, немора стриктно тие.