- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 565
- Поени од реакции
- 256
Манчестер ЧАРГАРЕЕЕЕЕЕЕ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле ќути еееј.....се сплетка незнаеше како да ја шутне.Ни магија поможва денес ни ништо.
Хунтелар, жена ти цел форум да ја напучиме се да ти ебам ! Се промашва она бе слепец?
Не ја спомнувам таа. Ајде имаше среќа голманот, ја гибна малку и замина во корнер. Ама Хунтелар, НАПАЃАЧ да не искористи онаква шанса е срамота. Шубо си ја фаќам Донкастер 1 2.05 коеф, Стоук - 1 2.20 коеф, овие шупаците со 1.50 ме паднаја. АААААААААААААААААААААЛеле ќути еееј.....се сплетка незнаеше како да ја шутне.
Па и голманон онаа на Пуки како ја фати еден Господ знае!!!
Утре ќе изиграм едно гнасно глупо никакво лифче шо ретко кој овде така игра.
Баерн 1-13+
Реал 2-23+
Ман Утд 1-13+
Бенфика 1-13+
10коеф.
влог : 400ден.
Овие последниве две немаа абер да излезат ама битно Евертон ви ја измувлав на тие што ја имавте 1 играно.Денес мислам Евертон дека ќе киксне. Не им играат Фелаини, Миралас, Аничебе и уште двајца играчи, а додека пак Норвич е во добра форма, прошлото коло ги тепаше Јунајтед. Нормално ова е само претпоставка не значи и дека ќе излезе.
Nino Manchester
Што ти реков за Лејкерси?Али ај да те расположам малце, вечер ставај ја против Далас, ги тепаме 100%, 1.80 е коефициентот во Копачка.
Од мене и Ексетер-Ротерам 1 2.40 и Бјури-Бурнемаут 2, 2.10 коефициент.
што да му се сруши авионо кога незнаеш да играш што ти се кривиАвионо пак да ви се срушиСега 6-1 че тепате, Барем да се понадевав на РМ и Бенфица ццц!