Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Само таа 0-0. :facepalm: Мртовци!!!
Едит: Еве и црвен добија, ептен луѓе ќе бутнат изгледа, среќа не ја пишав а ми беше во план.
Со два црвени пак требаше да дадат барем еден гол до сега :tapp:

Мастрихт и Волендам ги имам ГГ2 и нормално тие си влегуваат ГГ1 :eek:

Добро де си искоментирав дека сакав да ја пишам Истрес и дека имаат црвен, не е на одмет по некоја информација да се убаци на темава. Ако ти смета игнор стистни и нема да имаш фрки.

Еве ви 0-1 Истрес, мајката да им ја ебам!

А најголемата трагедија лежи во тоа што гледам на арапска телевизија и сеа гледам 1-0 пишува, еј си викам да не се жолтиве Истрес... и ми текна арапиве од десно на лево дека пишуваат, за секој случај си почекав на резултати и си видов 0-1....

Ај уште на Апелдрон нека падне гол првово па комплетно цела Холандија 2 да има гол после прво :D

Ај уште на Апелдрон нека падне гол првово па комплетно цела Холандија 2 да има гол после прво :D
Стварно фаќало магијата во темава.
Ај сега во второ по уште 2 гола на сите меча не би било лошо :D

Стварно фаќало магијата во темава.
Ај сега во второ по уште 2 гола на сите меча не би било лошо :D
Ај да си ја пробам и јас среќата. Ајде Алтач, Сент Труиден и Квинс Парк тепајте за да бидам добитен. :D
Мала напомена, Квинс Парк 1 и 3+ ја имам. :D
Леле овие Жалгирис ги попарија Каха Лаборал, 37 разлика тепаа. :D

Ај да си ја пробам и јас среќата. Ајде Алтач, Сент Труиден и Квинс Парк тепајте за да бидам добитен. :D
Мала напомена, Квинс Парк 1 и 3+ ја имам. :D
Леле овие Жалгирис ги попарија Каха Лаборал, 37 разлика тепаа. :D
Реков дај да видам утакмициве како ти идат кога гледам противниците на Алтах во прва минута добиле црвен.
Добро бе што дебил/животно/касап треба да си за да добиеш црвен во прва минута?
Или за приговор?Да не се бунел што судијата минута покасно го означил почетокот на мечот :facepalm:

добро бе штo кој кур им е на DEN BOSCH :mad:
D
Тие племето нивно а ги играм ГГ1 или ГГ2 обавезно влегуваат НГ :eek: А види денес убавини 4/7 влегоа ГГ1, А ко ќе ми текни дека јас ги имам Мастрихт и Волендам ГГ2 а тие се 2-2 и 3-1 на полувреме :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom