Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ццц од 7 ливчиња на уште 2 останав во игра, на едното уште Боа-Абц Х-Х да влезе па ќе бидам барем малку ќар :D
Инаку за утре сингл Сервет-Сион 2 @ 2.35 или 2-2 @ 4.2 во кладилница еден гастрабајтер кој живеел таму ја уплати и ми кажа дека Сион имале нови напаѓачи, плус на табела се 3, а Сервет се последни со само 7 бода од 15 утакмици така да мислам 99% ќе влезе оваа.
Инаку за оваа норвешкава утре осеќам ќе се излизгате сите, претходното коло кога ја пишав тука играа со последните и не излезе, а гледам овие Бран не се лоши 6 се на табела така да пазете не се залетувајте многу ништо чудо да се повампират овие и за инат да не им ја пуштат;)

Ццц од 7 ливчиња на уште 2 останав во игра, на едното уште Боа-Абц Х-Х да влезе па ќе бидам барем малку ќар :D
Инаку за утре сингл Сервет-Сион 2 @ 2.35 или 2-2 @ 4.2 во кладилница еден гастрабајтер кој живеел таму ја уплати и ми кажа дека Сион имале нови напаѓачи, плус на табела се 3, а Сервет се последни со само 7 бода од 15 утакмици така да мислам 99% ќе влезе оваа.
Инаку за оваа норвешкава утре осеќам ќе се излизгате сите, предходното коло кога ја пишав тука играа со последните и не излезе, а гледам овие Бран не се лоши 6 се на табела така да пазете не се залетувајте многу ;)
3 за 3 играат . ако ја продолжуваат соработката што очигледно ја има не паблик бет да е колку сака пари нека има ставено на неа 1 ќе биде.

nekoj NBA so prati poise da kaze neso? :P
Сношти ме заебаја само Далас овер 93.5 :tapp: во второ полувреме дадоа само 37 поени. Вечерва играат со Кливленд кои примаат доста поени па можи од инат да се изигра Далас овер 98.5 :)

Денеска кој фати алал нека му е. Слабо се реди иначе. ПСЖ со 2ца играчи повеќе 1:2:tapp: Цела Македонија мислам оти ги имаше на ливче....Јувентус гол не можат да дадат(демек), Манчестер да не го спомнувам...Фергусон со составот шо го изваде и со измените шо ги направи не заслужи чаша вода да му дадат, ама тоа е. Играјте вие спортска ако немате друга работа...

Денеска кој фати алал нека му е. Слабо се реди иначе. ПСЖ со 2ца играчи повеќе 1:2:tapp: Цела Македонија мислам оти ги имаше на ливче....Јувентус гол не можат да дадат(демек), Манчестер да не го спомнувам...Фергусон со составот шо го изваде и со измените шо ги направи не заслужи чаша вода да му дадат, ама тоа е. Играјте вие спортска ако немате друга работа...
Те слушам братче!
Кардиф!
Минхен.
Јунајтед.
Овие 3 тима, 5 лифчиња.
Се друго топ ( секако и Шалќе не успеа да даде гол. )

Како бе не ја уплатив денес Согндал, не бев при доволно кеш за сингл, утре ќе ја уплатам ама 100% ќе паѓа квотата ненормално. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom