Само пенал ако судит .тогаш гол ќе дает . Немаат капацитет за гол да дает иначе со телиња како Велбек напред и останатите .Манчестер Јунајтед давајте гол![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само пенал ако судит .тогаш гол ќе дает . Немаат капацитет за гол да дает иначе со телиња како Велбек напред и останатите .Манчестер Јунајтед давајте гол![]()
Норвешка бате Норвешка и тоа последно коло е ке има голови леле мори мајкоsongdal која лига се друже ?
3 за 3 играат . ако ја продолжуваат соработката што очигледно ја има не паблик бет да е колку сака пари нека има ставено на неа 1 ќе биде.Ццц од 7 ливчиња на уште 2 останав во игра, на едното уште Боа-Абц Х-Х да влезе па ќе бидам барем малку ќар
Инаку за утре сингл Сервет-Сион 2 @ 2.35 или 2-2 @ 4.2 во кладилница еден гастрабајтер кој живеел таму ја уплати и ми кажа дека Сион имале нови напаѓачи, плус на табела се 3, а Сервет се последни со само 7 бода од 15 утакмици така да мислам 99% ќе влезе оваа.
Инаку за оваа норвешкава утре осеќам ќе се излизгате сите, предходното коло кога ја пишав тука играа со последните и не излезе, а гледам овие Бран не се лоши 6 се на табела така да пазете не се залетувајте многу![]()
Сношти ме заебаја само Далас овер 93.5nekoj NBA so prati poise da kaze neso?![]()
Те слушам братче!Денеска кој фати алал нека му е. Слабо се реди иначе. ПСЖ со 2ца играчи повеќе 1:2Цела Македонија мислам оти ги имаше на ливче....Јувентус гол не можат да дадат(демек), Манчестер да не го спомнувам...Фергусон со составот шо го изваде и со измените шо ги направи не заслужи чаша вода да му дадат, ама тоа е. Играјте вие спортска ако немате друга работа...
Сингл
Брест - Батија 1 2.5 1-1 4.45
San Antoinio + poeninekoj NBA so prati poise da kaze neso?![]()