Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
напаѓаат ама многу им фали Ибра он е за вакви :)

за вечер Драгич 14+ и Бош 18.5+

Ај уште еден црвен на Рен нека им дадат па може и ќе дадат гол ПСЖ.

Кај е тој копукот што викаше ЈАВОР сигурна двојка?
А ако ти речам дека Барса-Влазрими е сигурна двојка ќе ја пишеш?
Никој не те тера да пишеш некој тип, само предлози даваме па ти ако сакаш следи :)

Реков не пишам до нова година, ама утре ќе му играм сингл на Songdal 1, зицер и пол е едноставно, се мислам дали да ја врзам со уште 2-3 утакмици по 1,15-1,25 бидејќи планирам само со 300 да ја играм...

По сатот може да видете дека е играно откога му дадоа втор црвен на Рен, искрено страв ми беше за повеќе иако имав можност и повеќе да уплатам, ама неможе да не сум задоволен :)

wfC7V.png

PSG рулз :D

Реков не пишам до нова година, ама утре ќе му играм сингл на Songdal 1, зицер и пол е едноставно, се мислам дали да ја врзам со уште 2-3 утакмици по 1,15-1,25 бидејќи планирам само со 300 да ја играм...

songdal која лига се друже ?

Сити, Ливерпул, Аустрија Виена, Франкфурт, Хамбургер, Дортмунд беа најсигурни кецови од натпреварите кои се играа до 18:00
Цела премиер лига 3+
ПСЖ не знам зошто ја запнавте 1 знаете дека се без некои важни првотимци, Баерн исто без Робен и Рибери тешко победуваат и без Лам од прва минута
Арсенал и Челзи скоро секогаш се 3+
Сега за сега добро уште Ајакс , Барселона, Реал 1;3+
Псв 2, Јунајтед 2
Шахтјор ми иде накај 1/2 :cautious:

Редно беше да распалат Ѕвезда и Партизан во дербињава не само од 0-2 гола.. 15 минута добитен ГГ3+ @ 2.50 сега целата добивка оди на Наполи - Милан ГГ3+ првиве немаат баш којзнае каква одбрана а Милан е променлив така да ќе има голови сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom