Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Lombard Papa - Diosgyori 2:2 FT

Site golovi padnale od Penal :pos: , + 3 crveni kartoni za Diosgyor o_O

како бе тоа 1000% сигурна а да пробаме на ситно ??
Zarem uste veruvate vo vakvi raboti??Za deneska od mene...Medvescak - KAC 1 (1.80) koef...Kac deneska bez 8 igraci Koch, Ratz, Schumnig, Siklenka, Spurgeon, Gagner, Geier, Hager, Herburger i Isopp,Medvescak vo serija od 9 pobedi,pred porazot vo poslednoto kolo od Olimpija..i samo ako nekoi drugi raboti ne zamesaat prsti,ova nema da bide 1

Zarem uste veruvate vo vakvi raboti??Za deneska od mene...Medvescak - KAC 1 (1.80) koef...Kac deneska bez 8 igraci Koch, Ratz, Schumnig, Siklenka, Spurgeon, Gagner, Geier, Hager, Herburger i Isopp,Medvescak vo serija od 9 pobedi,pred porazot vo poslednoto kolo od Olimpija..i samo ako nekoi drugi raboti ne zamesaat prsti,ova nema da bide 1
ахх касно го пиша т.е сега идам од кладилница .. не знаев дека се без 8 играчи а се мислев меѓу медвешчак и ајсбaрен 1 и вторава ја пишав .

Ех мој Галатасареј :S
Цела Холандија 2 , 3+ и ГГ3+.

Холанѓаниве мора денеска да се распукаат малце потпросечни беа минатото коло.

Пак ќе пробам ГГ1 на
Дордрехт,ГАИглс и Ексцелзиор

ахх касно го пиша т.е сега идам од кладилница .. не знаев дека се без 8 играчи а се мислев меѓу медвешчак и ајсбaрен 1 и вторава ја пишав .
јас ги пишам и одма тие 0-1 :(
едит 0-2 во една минута .браво :mad:

ПСЖ без Ибра,Сако, Сисоко, Ван дер вил. Добар коефициент за победа на Рен @5.50 :rolleyes:

Дајте нешо на голови 3+ да изиграм.

Јас ги следев минатите 5 кола, на секои 2 кола излегуваат 3+ .. ова коло треба да распалат :)

Кој малер сум не ми се верува.. се се мислев да ја пишам Линз и двата да дадат по 2 гола 5.5 коеф се пишманив, после одам до кладилница маалска што е да ја пишам Нордејсланд 2ка - 2.40 затворено.. сеа одам ставам на Лориент X па што сака нека биде веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom