Кико Д.
ULTRAS - way of life
2a so ke bide, 1 ili 2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2a so ke bide, 1 ili 2?
Наполи - 1
Ајакс- 1
Дортмунд - 1
Барса - 1
Лион - 1
Анжи - 1
алл ин
Утд - 3+
Кардиф - 3+
Килмарнок 3+
Хиберниан 3+
Монтпелиер 3+
Болоња - 1
Катенија - 1
Фиорентина - 1
Интер - 1
Сиена - 1
Удинезе - 1
за ситно
Oва за викендов.
Абе пријателе, аку ме сакат среќата и Перси да не играт ќе влезит 3+. Ама ако сакат. Уплатив јас, па што бидит нека бидит, многу многу не му ја мислам. Вечерва нека влезит Килмарнок 3+, а за Утд утре ќе му ја мислам.Руни најверојатно нема да играА и тврдо играат овие Норич дома.лани заврши 1:2 и тоа со гол во 93мин. Може да не паднат многу голови, тоа ми е муабетов
![]()
jaa se mislam deka e pustenka toa so koeficientot paganje i deka ke si bide cist 1.... nekoe info imate zasto bi bilo 2, ili samo zaradi koef?
Абе пријателе, аку ме сакат среќата и Перси да не играт ќе влезит 3+. Ама ако сакат. Уплатив јас, па што бидит нека бидит, многу многу не му ја мислам. Вечерва нека влезит Килмарнок 3+, а за Утд утре ќе му ја мислам.
Ми рекоја дека ќе биди 2ка. Дали ме лажат или не, ќе видиме за 2 сати.jaa se mislam deka e pustenka toa so koeficientot paganje i deka ke si bide cist 1.... nekoe info imate zasto bi bilo 2, ili samo zaradi koef?
Ми рекоја дека ќе биди 2ка. Дали ме лажат или не, ќе видиме за 2 сати.
Можи дека сегде се уплаќа 2ка. Ништо не се знај, знат дрита да дават автоголој4ist 1 e teteks
Можи дека сегде се уплаќа 2ка. Ништо не се знај, знат дрита да дават автоголој![]()
zavrsi 1-0da ti kazam iskren o4e ja igram dupla pobeda na drita 7kvota e
abe zemo.. sto bidna!!!!!!Ce praemo muabet posle utakimca, nemojda frljas parete na 1-1 samo da ti kazem