Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Наполи - 1
Ајакс- 1
Дортмунд - 1
Барса - 1
Лион - 1
Анжи - 1
алл ин

Утд - 3+
Кардиф - 3+
Килмарнок 3+
Хиберниан 3+
Монтпелиер 3+

Болоња - 1
Катенија - 1
Фиорентина - 1
Интер - 1
Сиена - 1
Удинезе - 1
за ситно

Oва за викендов.

Руни најверојатно нема да игра:D А и тврдо играат овие Норич дома.лани заврши 1:2 и тоа со гол во 93мин. Може да не паднат многу голови, тоа ми е муабетов:)

Руни најверојатно нема да игра:D А и тврдо играат овие Норич дома.лани заврши 1:2 и тоа со гол во 93мин. Може да не паднат многу голови, тоа ми е муабетов:)
Абе пријателе, аку ме сакат среќата и Перси да не играт ќе влезит 3+. Ама ако сакат. Уплатив јас, па што бидит нека бидит, многу многу не му ја мислам. Вечерва нека влезит Килмарнок 3+, а за Утд утре ќе му ја мислам.

Абе пријателе, аку ме сакат среќата и Перси да не играт ќе влезит 3+. Ама ако сакат. Уплатив јас, па што бидит нека бидит, многу многу не му ја мислам. Вечерва нека влезит Килмарнок 3+, а за Утд утре ќе му ја мислам.

Хаха епа извини шо ти правев малер:D Многу рано си уплатил па ти.А иначе во право си за тоа, нема правила се знае,се е како ќе се погоди денот;)Нека заврши 0:5 немам ништо против. Good luck(y)

jaa se mislam deka e pustenka toa so koeficientot paganje i deka ke si bide cist 1.... nekoe info imate zasto bi bilo 2, ili samo zaradi koef?
Ми рекоја дека ќе биди 2ка. Дали ме лажат или не, ќе видиме за 2 сати.

Zl.Moravce- 1
Den bosch- 1
Galatasaray- 1
G.A. Eagles- 1
Petrolul- 1
Verona- 1
Ballinamallard- 1
Sporting Gijon- 1
коеф. 21.51

добра двојка денес. Што се глупи нашиве кладилници место да ја пуштеа да се уплаќа ќе се напунеа пари.
Знаев дека 1 ќе искочи знаев

Lombard Papa - DVTK 3+ (1.7)
First Vienna - Horn 1 (2.7)
Z.Moravce - Kosice 3+ (2.05)
Gijon - Ponferrdina 1 (1.7)
Galatasaray - Karabukspor 1 (1.35)

И че ја пробувам FC Lustenau - A. Lustenau 1/2 :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom