Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
секаде е скоро тргната а на бетадриа обично ги даваа да се врзат ама ги нема сеуште
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 23:29 ---

aу па мерило ли е тоа од МЗТ шо изгубиле? нема никаква врска тоа во АБА ако гледаме така и Фенербахче го тепаше Бостон па сеа појаки се..

Колку шо гледам Фенербахче добро се држи (Без Бо, оти е повреден 2 недели вејче)
А зошто мислиш МЗТ победија? Оти се јаки или оти противниците не играа како шо треба(лазеја по теренот), немој да мрчиш сеа вакви работи... :)

А јас па нешто друго забежелав... Цедевита, Онион Олимпија од МЗТ изгубија 2те, па затоа во ЛШ мелат еве и денеска примерот е тој Цедевита тепа.(Не играј против тимовите шо изгубиле од МЗТ, некој малер има)

Јас сум малерот бе батец, каков МЗТ :)

Колку шо гледам Фенербахче добро се држи (Без Бо, оти е повреден 2 недели вејче)
А зошто мислиш МЗТ победија? Оти се јаки или оти противниците не играа како шо треба(лазеја по теренот), немој да мрчиш сеа вакви работи... :)

добро ај Цедевита ја тепаа ама играше ли Грин за Цедевита?да играат озбилно никогаш нема да ги тепаат веќе со глава гарантирам..Цедевита е одлична екипа но нова имаат и одличен тренер и мора да се уиграат..Брејси Рајт не играше против МЗТ а најдобар им е скоро..такви играчи тешко дека има некој во Аба и сигурно се први фаворити за прво место.

Ma kakva DVOJKA bre , ma kakvi bakrac ...ova namerno vaka se pravi buka,za 2 koeficientot da padne do kraj,za 1 ke raste i do 4 ili 5...ke ja stavam 1-1 za 1000 den i X-1 za 500 den...samo da vidam dali ke dadat vo tetovo da se igra!! zatoa prasav vo skopje dali nekoja ja prima pol/kraj..ke go slikam i ke go postavam livceto
Ce praemo muabet posle utakimca, nemojda frljas parete na 1-1 samo da ti kazem

Вака сеа да ти кажам.. овде не беше секогаш слободна република Кајгана на темава, прочитај ги правилата на првата страна, можиш да пишиш тип и да образложиш за пишаното, АМА НЕ СМЕЈШ да тролаш како шо прајш ти 2 месеци. Ако се испишат 30 страни во 1 недела, 25 се со твој постови со просветлувачки системи, и многу јаки утакмици од кој досега немаш погодено ништо! Пример Алтринчам денес ГГ3+ my ass.. Овде има некој добри типери кој шо сакаме да ги следиме, а ти само сметаш, никој не ти брани пиши тип и кажи зошто мислиш дека би влегол а не да ми солиш памет и да ми кажуваш македонски синдром, оти ова твоево незнам шо синдром е ама не е на арно. Ајт сеа и не ме цитирај појче на игнор ми си. зз.

Нема што повеќе да се дискутира со тебе, класични малограѓански елементи забележувам кај тебе и ништо друго. ;) Се фаќаш за утакмици кои ги спомнувам онака додека пишувам пост, а не официјални типови кои ги давам со болдиран (здебелен) текст како што е Ланус 3+. Еве да те потсетам само пошто меморијата ти е кратка или ти одговара да се правиш блесав. За какво тролање збориш, ти имаш ли 2 грама мозок. Тролање е да се зборат безвезе работи кои не се поврзани со темата, а све што имам напишано на оваа тема е поврзано со кладење и типување. Очигледно IQ ти е below 50, па збориш вакви работи. Нормално дека ќе ме ставиш на игнор кога не сакаш да ја чуеш вистината, ебате простата раја македонска. Другпат не влегувај во дуели непотребно. Ќути си, трај си, и научи да дебатираш ако воопшто знаеш што е тоа. Фала курцу уште еден кретен помалку, кој веднаш пламнува ако нечие мислење е различно од неговото. Образложи убаво зашто мислиш спротивно, отколку простачки да се однесуваш.

Темата може најнормално да продолжи со типови, нека нема куротресачки типови како Бокица и се ќе биде во ред, вака ќе морам да реплицирам со долги постови, а реков сакам што пократок да бидам, пошто све што имав околу кладењето и типувањето кажав, сега ќе се скоцентрирам само на давање тип и толку. ;)

Lanus - San Martin 3+ @ 2.30 6/10

TheGambler
Аман брат напна веќе!
И од сега ако имате нешто во врска со темата пишувајте, а ако ви е за меѓусебно препуцување имате пп за тоа!

TheGambler
Аман брат напна веќе!
И од сега ако имате нешто во врска со темата пишувајте, а ако ви е за меѓусебно препуцување имате пп за тоа!

Готово е, завршено е. ;) Некој си ја има мувата на капата па ме цитира и се бунтува. Не зборам за тебе туку за Бокица на пр. кој “из ничему изазван“ реши да се бунтува што сум пишувал долги постови. Епа кој му е крив што неговиот мозок не е навикнат на многу читање и не читал лектири во школа или можеби уште е основно. :D Ајде доста е веќе вакви глупости, да си продолжиме најнормално со типување. Peace.

Да темава е за ТИПОВИ...а не за кој е болје типер... имаше друга тема за препуцавање и залење... порано бришеа и банираа... сеа гледам раце дигнале... али ипак дај малце немојте ко мали децата да се расправате... остај си ТИП, стај коментар во него и толку!

Читав за утре Лориен-Лил 2 у 2 и 3+ или само 2 у 2 ,што мислите ќе излезе ли ?

добро ај Цедевита ја тепаа ама играше ли Грин за Цедевита?да играат озбилно никогаш нема да ги тепаат веќе со глава гарантирам..Цедевита е одлична екипа но нова имаат и одличен тренер и мора да се уиграат..Брејси Рајт не играше против МЗТ а најдобар им е скоро..такви играчи тешко дека има некој во Аба и сигурно се први фаворити за прво место.

Тоа и јас ти го зборам :)
Ради тоа што некои екипи одмараа играчи против МЗТ, а МЗТ ги победи нив, сеа сите играат против нив(Екипите што изгубиле од МЗТ) во ЛШ и пајџаат на тоа. :)

Aко ја уплати овер ќе си ја фати .. во гости кога играа ми беше најголем фикс дека ќе даде Литвус ритас повеќе од 66.5 коша дадоа 72 сега мислам ќе има отворена кошарка ќе отиде плуска утакмицава.
Литвос Ритас 62-71 ЦСКА :D
Требаше да ги видиш резултатите на Литвос и со другите екипи дома/гости не само со ЦСКА.

И поздрав до TheGambler и Џони Вајсмилер пошто се согласувам со поголемиот дел од постовите на едниот, а знам какви маки има(л) вториот пошто и јас сум имал такви периоди ама гледам нешто ме засака среќава, фатив викендот, иако ситно...фатив вчера, па за вечер уште Сан Антонио ја чекам, нема да кажам шо тип....Дај боже и тоа да влезе па ќе му ја мислиме за викендот. И да форумот е наменет за дискусии. Ако темата е Тип на денот, не значи дека секој мора само тип да каже и толку. Треба да си помогнеме еден на друг. А дискусиите се за тоа. Чисти типови барајте си на блоговите и фб-страниците. Овде discussion rules ;)

Еве јас да ве потсетам дека утре следува пак омилената Холандија 2. Минатото коло не влезе што не влезе, ама ова ќе влези :D. Планирам пак да изиграм 10-ина ливчиња ГГ2, можда нешто и ГГ1. Минатиот пат како за експеримент успешно беше. Среќата не ме послужи да имам и некој ќар, а од 7 ливчиња едно влезе и уплатата ја вратив. На другите 6, на 3 ги промашував и двете утакмици, а на 3 фалеше само по еден гол во правата мрежа и тоа се по вина на Холандија 2 која како коло минатиот петок прилично разочара.
Пробајте си и вие. Ако од 10 ливчиња ниедно не погодите, изгледа ве префатил малерот од Џони Вајсмилер :LOL:

aiii
Ne mu opraaj pa i ti...Okapigo sto saka neka ja igra...Tie sto treba da znaa sto da ja igraat ja znaa toa e najbitno...neli ?;)
hmmm..uzivaj :) ne grizi se ti za mene,dovolno se opariv jas esenva..imas materijali vo dobivka..sakam da kazam deka koga pagja koeficientot za odredena utakmica vo 70% slucaji izleguva sprotivno,a preku nok koeficienot za 1 ke mu raste...ke praime muabet...
a i za vakvi utakmici treba muda da imas..pod 1000 den ne se uplaka,,jbg ,,,moe mislenje,a i iskustvo ...

aiii
hmmm..uzivaj :) ne grizi se ti za mene,dovolno se opariv jas esenva..imas materijali vo dobivka..sakam da kazam deka koga pagja koeficientot za odredena utakmica vo 70% slucaji izleguva sprotivno,a preku nok koeficienot za 1 ke mu raste...ke praime muabet...
a i za vakvi utakmici treba muda da imas..pod 1000 den ne se uplaka,,jbg ,,,moe mislenje,a i iskustvo ...
Alal da ti e ako si se oparil ...A za kvote sto pagjaa i sto rasta ne mi kazuj...So ova se bavim mnogu odamna mozem da ti predavam (iako toa ne e za falenje ) bidi mi pozdraven !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom