- Член од
- 19 октомври 2011
- Мислења
- 296
- Поени од реакции
- 253
Зашто да средат?Треба да има дискусија така се добиват типовите?Што ако напишеш само тип или тикет ништо не се добива со тоа.Потребна е дискусија и информации(еднакво на добитни типови) е тек тоагаш ке барате уште текст.
Тоа е тоа што го зборам, но со оглед на составот на членовите во оваа тема, не може да се очекува колегијалност и саглам дискусија проследена со размена на искуства од долгогодишното кладење. Затоа и јас нема што повеќе да развивам дискусии, таа забелешка што ја пишав за коефициентите за 3+ и 0-2 ми е последниот конструктивен пост на оваа тема.

Не изигравам ништо, ама очигледно сакате само типови на страната без ниту еден друг збор или дискусија за некој систем. ОК, нека биде така.Значи треба да се постават типови и да се кажи некое образложение за нив, а не како The gambler кој изиграва нешто цело време со постови колку една цела страна ..
Ни некој текст, ни некое инфо, само тип и крај. Пошто гледам така најарно е, во услови кога секој има пристап до интернет, не вреди со секого да се расправаш. 
Исто како и ти што треба да бидеш игнориран.Игнорирај го![]()
Ништо мудро не кажа, ниту еден систем не предложи, ниту една конструктивна дискусија не разви без разлика дали ќе биде прифатена од другите или не, само критики, сеир, потсмев итн.
Секој е најпаметен, секој знае се, не му треба совет од никого и сечие друго мислење го отфрла и само тој што го мисли тоа е најисправно. Токму и затоа стагнираме како држава и нема никогаш да успееме. Не просветлувам никого како да игра само споделувам мое искуство и работи што сум ги забележал во моето кладење до сега. Баш вчера тоа што го пишував за играта на головите и коефициентите, денеска доби уште една потврда. За оваа утакмица коефициентот за 3+ се растури од паѓање, а натпреварот заврши со 0-2 гола. И после некој ќе каже на памет сум зборел, ма иди гони се бре (општо ова, не за тебе).