Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
vendam
Ajndhoven
Almere
GG prvo

Da ja vidime taktikava na gamblerot :D

vendam
Ajndhoven
Almere
GG prvo

Da ja vidime taktikava na gamblerot :D
Да не се лажеме тешка игра е ова, не за џабе се толкави коефициентите...Јас вчера на пример од ЛЕ, избрав 7 вакви утакмици и барав 2/7, ЕДНА НЕ ВЛЕЗЕ :tapp:
А за викендов смислив 7 ливчиња со по 2 текми, ГГ2, што за нијанса е полесен тип од ГГ1, на ситно по 20 ден. Вкупен влог ме фаќа 140. Едно ливче да фатам го враќам влогот, останатите 6 ќе ги чекаме за ќар :sneaky:
Исто изиграв и систем од холандија 2 ГГ1 и плус ЦСКА Х-Х (ги бркам 3 кола мамето нивно се во 90-та се вадат) и барам 2/9. Комбинирано со фиксовите и уплата од 72 денари ми иди мин. 100, а макс. 4000 и кусур па ќе видиме, али фиксовите се најбитни тука (Ст. Рафел 1, Партизан 1, Локерен ГГ и Ефес Пилсен 1).

И едно махерско изиграв со прелази, 6 утакмици, 2 да влезат 1800 добивка:

Вила-Јунајтед 1-2
Арсенал-Фулам 2-1
Мајорка-Барса 1-2
Трабзонспор 2-1
Чиасо-Базел 1-2
Цволе-Ајакс 1-2

Па тоа е за викендов...242 ден. влог, друго не уплаќам, освен ако влези некое од овие ;)

Middlesbrough : Sheffield Wed. 1 (1.95)
Grosseto : Spezia 2 (2.70)
Nancy : Rennes 2 (2.50)

вкупно 13.1 (Sport Life)

можете да ги допишете мајнц и/или бетис фикс 1 за повисок коефициент ама нив би ги играл на голови некако.

Еве неколку типови "надвор од кутијата":D

ВБА немаат победено на гостински терен од почетокот на оваа сезона, додека Виган се една од екипите кои играат лошо на домашен терен и секогаш после добра серија на домашен терен заебуваат :D
Мислам дека е редно ВБА да победи на гости оваа сезона ;)

тип:
Виган-ВБА 2 @ 3
ако сакате посигурно
Х2 @ 1.54

Стоук оваа сезона играат одлично на домашен терен и имаат примено САМО 1 гол иако имаат 3 нерешени во кои имаат играно со Арсенал и Сити и една победа против Свонси.КПР оваа сезона играат ужасно, плус на оваа утакмица ќе бидат без 5 клучни играчи.Мислам дека глаучите од Стоук ќе победат лесно со најмалце 2-3 гола без да примат гол.

тип:
Стоук-КПР 1 @ 1.95
за похрабрите
С1 @ 2.7
хен. -1 @ 3.2

Не знам зошто толку е подценет Фулам во дуелот со Арсенал, оваа сезона играат одлично и даваат многу голови, сигурен сум дека и двата тима утре ќе играат отворено и ќе има мнооогу голови.

тип:
Арсенал-Фулам гг3+ @ 1.95 или гг4+ @ 2.9
или пак нешто од ова за 1 полувреме
2 Дава 1/2 @ 2.5
2+ 1/2 @ 2.5

и ова ми прави највеќе мерак и се мислам дали да го играм сингл
ГГ 1/2 @ 5 :vozbud:

Што мислите за ова?

Некој што прати баскет да ми каже за Партизан збор два, сакам да ја пуштам на поголема уплата/ Фалат играчи, у каква форма се итн..? :)

Шо викате хелмонд ке биде 3+ или не ?
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 20:31 ---
Никогаш во живото нема да уплатам 3+ веќе :mad:

Абе остете 3+.. Јас дури 2+ ја имам Алмере :X

Мемфис (-7,5) - Хјустон 2
Атланта - Мајами (-5,5) 2
Лејкерс (-6,5)- Голден Стејт 1
Сакраменто - Сан Антонио (-5,5) 2
Бостон (-5,5) - Филаделфија 1

За 100 - 2440.
Ако влезе утре влегувам и јас јако, ако не влезе ќе спремам колоквиум викендов :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom