Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еден Wanna be тикет
Дин. Киев 1 и 3+
псж 1-1 3+
реал 4+
Шалке ГГ1пол
Милан 3+
ке го пуштам за 20 дИнара![]()
Реал и Сити....или само јас потсвесно сакамКоја од Милан, Реал, Сити да ја пишиме дека ќе ја вртат?![]()
истоПак Милан ќе ме паднат![]()
Е ако де, уште едно полувреме има...шо да кажиме ние шо ги имаме Милан, Реал, Сити?Не знам што е ова..решив да се тргнам од ЛШ и паметно одиграв ама ги изиграв англичаните..една пишав ГГ и таа 0-0 се здрви на полувреме..да ти ебам и Лечестер и Болтон и упичку матер се нека фати
ХАХА и ти ли ко мене од сите утакмици баш таа ја стави гг3+Не знам што е ова..решив да се тргнам од ЛШ и паметно одиграв ама ги изиграв англичаните..една пишав ГГ и таа 0-0 се здрви на полувреме..да ти ебам и Лечестер и Болтон и упичку матер се нека фати
Парички си зимаат за секоја победа, па и за секој освоен бод..не играт за џабеДобро не ми е јасно, кој кур бара Малага да игра со прв тим, и кој кур бара да напаѓа на гол на Милан? Малку му се 9 бода досега? Сакаат рекорди да туркаат? 18 бода?![]()
Добро не ми е јасно, кој кур бара Малага да игра со прв тим, и кој кур бара да напаѓа на гол на Милан? Малку му се 9 бода досега? Сакаат рекорди да туркаат? 18 бода?![]()