Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Која од Милан, Реал, Сити да ја пишиме дека ќе ја вртат? :D

еден Wanna be тикет

Дин. Киев 1 и 3+
псж 1-1 3+
реал 4+
Шалке ГГ1пол
Милан 3+

ке го пуштам за 20 дИнара :D

На шала на смеа на полувреме
псж води
Реал е веќе 3+
Шалке фатена
Милан 1 гол
уште динамо киев да дадеа некој :D

Море денеска арсенал,плачеше за сингал.поклон коефицент,ама ја ѓи играм реал дрвата,и шити:tapp:..

Не знам што е ова..решив да се тргнам од ЛШ и паметно одиграв ама ги изиграв англичаните..една пишав ГГ и таа 0-0 се здрви на полувреме:facepalm:..да ти ебам и Лечестер и Болтон и упичку матер се нека фати

Милан- било кога Х
Андерлехт-ГГ
Олимпиакос-ГГ
ПСЖ-1 и 3+
Реал-ГГ и 3+ фатена
Шалке-ГГ и 3+ фатена
Брајтон-1

Не знам што е ова..решив да се тргнам од ЛШ и паметно одиграв ама ги изиграв англичаните..една пишав ГГ и таа 0-0 се здрви на полувреме:facepalm:..да ти ебам и Лечестер и Болтон и упичку матер се нека фати
Е ако де, уште едно полувреме има...шо да кажиме ние шо ги имаме Милан, Реал, Сити? :eek:
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 21:42 ---
Видете бе, видете шо најдов на фб...ми се плачи еј...:place:

536272_4839011183182_1236898401_n.jpg

ХАХА и ти ли ко мене од сите утакмици баш таа ја стави гг3+ :pos:
А за Арсенал да не зборам:tapp:
Се мислев од сабајле да ги ставам Кристал Палас и Арсенал 2-2&3+ на повеќе пари и во последен момент кога видов повредени се премислив и ги пишав Милан Кристал Палас и Реал :facepalm:
Абе многу анализирање не е на арно, од сега што прво ми текне тоа ставам

Добро не ми е јасно, кој кур бара Малага да игра со прв тим, и кој кур бара да напаѓа на гол на Милан? Малку му се 9 бода досега? Сакаат рекорди да туркаат? 18 бода? :tapp::tapp::tapp::tapp:

Добро не ми е јасно, кој кур бара Малага да игра со прв тим, и кој кур бара да напаѓа на гол на Милан? Малку му се 9 бода досега? Сакаат рекорди да туркаат? 18 бода? :tapp::tapp::tapp::tapp:
Парички си зимаат за секоја победа, па и за секој освоен бод..не играт за џабе

Им требаат пари не стојат баш најдобро финансиски а бајги пари се зема со секоја победа/нерешено во ЛШ :) сепак мислам ќе ја вртат убеден сум во тоа ќе им фрли Берлускони нешто и второ ќе си ја исправат работата Милан верувам во тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom