Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Djokovic - Tsonga +21.5 1.90 (y)
Wba - S'oton gg3+ 2.15 2-0 :mad:

Еве ќе напишам , знам дека нема да излезат двете , ама од инат ги играм , ради глупиот викенд. Овој црнчугава цонга не можам да се сетам дали го имам фатено на ливче. Подлогата е брза , одморен е . Нека сервира таму , нека догура до тајбрејк еден сет , ќе влезе типот.

А овие дрвата Саутемптон 99 посто се гг3+ . Денес ако не влезат...:mad:

5 минути што ги погледав во живо ми стана јасно дека се прва класа даб денеска.

Саутемптон ГГ2/2

Абе ко нејќе нејќе, и статива имаа. Јас будала ја сврзав со онаа Биел, малку ми беше 7 коеф за 1-1 3+
Лаком г*а два ку*а јаде

Утре ЛШ ако не излезе, незнам кога.

Саутемптон ГГ2/2

Абе ко нејќе нејќе, и статива имаа. Јас будала ја сврзав со онаа Биел, малку ми беше 7 коеф за 1-1 3+
Лаком г*а два ку*а јаде

Абе за излегување ќе излезат, само прашањето е колку да се вложи? Сите ко шо се накурчени од викендот ако земат по 2-3 да ги комбинираат фаворитите на големи влогови има мамата да им ја расплачат на кладилниците...освен ако не земат и цела ЛШ да ја наместат :P

Саутемптон ГГ2/2

Лаком г*а два ку*а јаде

ja pa gi imav MZT-2 -5коеф,Kaiserslautern-1,biel-1 i so mi trebase da gi stavam ovie soton,mamicata nivna,na edno livce fakam utakmici od 3,20 i 5,00 koef me ebe 1,60.:mad::mad::mad:

Саутемптон ГГ2/2

Лаком г*а два ку*а јаде

Фала што сподели за тие што не гледавме:mad:
За "поубава" вечер.
Немојте вакви спојлери , само ако е нешто позитивно кажувајте :pos:

Ќе играш против нашите? :D Немој така, треба овде да ги поддржиме..Арсенал 2&3+ 5.25
Ако победи утре Арсенал 1 недела збор нема да пишам на темава.
Сеуште нема онлајн билтен да ги разгледам коефициентите за двојна победа, со ПСЖ да комбинирам 1 дубл

Сеуште нема онлајн билтен да ги разгледам коефициентите за двојна победа, со ПСЖ да комбинирам 1 дубл
На страната на спортлајф ги има во додатокот.

Понуда има во спорт лајф, двојна победа за ПСЖ е 1.50 а сиурна 1.60

Дајте нешто сигурно да уплатам со последниве 300 денари :)

-излегуваат утакмиците за денес на спортлајф страницата..

20:45 Portsmouth - Brentford -1 @ 2,75 8/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom