Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Single
Independiente - Lanus 2 @ 2.6

Single
Tigre - Racing Club 2 @ 2.5

Кажи ни зошто де,да знаеме дали да уплаќаме повисоки суми :)

Типов е од Бокица(член е на форум и тој пишува типови на темава)
Вика дека била 3за3 типична утакмица, јас ќе ја играм на мал влог али не 1, туку Дупла Победа за Биел (15 коеф) Убо ми изгледа, пошо цело време ем ко да си ја даваат ем идентични резултати имаат кога ќе победи де едниот де другиот.

Biel - 1
Baltika - 2

Koef 10
Бил ќе ја пуштам,
1
Т1 3+
ДП 1
ГГ3+
2+ ПП
Гледам утакмициве искачаат со многу голови,реално треба да е 1,не верувам дека Арау нема да постигне гол годинава посебно,коа се во многу јака форма,оваа може и да се одигра и 4+ целосно.Фала за инфото ипак,немаше да ја видам да не пишевте:D

Може некој да ми каже колку е во Копачка Т1 1+ ПП?

Djokovic - Tsonga +21.5 1.90
Wba - S'oton gg3+ 2.15

Еве ќе напишам , знам дека нема да излезат двете , ама од инат ги играм , ради глупиот викенд. Овој црнчугава цонга не можам да се сетам дали го имам фатено на ливче. Подлогата е брза , одморен е . Нека сервира таму , нека догура до тајбрејк еден сет , ќе влезе типот.

А овие дрвата Саутемптон 99 посто се гг3+ . Денес ако не влезат...:mad:

Некое тикетче за вторник среда комбинирано со максимум 2,5 коефициент на цел тикет? Планирам да мавнам 50евра на него :)

Се мислев као:
Милан 2+ - 1,25
Јунајтед 2+ - 1,25
Порто 2+ - 1,25
Челзи 2+ - 1,25
(2+ на цела утакмица)

Некое тикетче за вторник среда комбинирано со максимум 2,5 коефициент на цел тикет? Планирам да мавнам 50евра на него :)

Се мислев као:
Милан 2+ - 1,25
Јунајтед 2+ - 1,25
Порто 2+ - 1,25
Челзи 2+ - 1,25
(2+ на цела утакмица)

ne e loso :))

Бил ќе ја пуштам,
1
Т1 3+
ДП 1
ГГ3+
2+ ПП
Гледам утакмициве искачаат со многу голови,реално треба да е 1,не верувам дека Арау нема да постигне гол годинава посебно,коа се во многу јака форма,оваа може и да се одигра и 4+ целосно.Фала за инфото ипак,немаше да ја видам да не пишевте:D

Може некој да ми каже колку е во Копачка Т1 1+ ПП?
U mozart sum momentalno 1 i 3+ e 4.5
A 1i t12+ e 4.3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom