Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Некое тикетче за вторник среда комбинирано со максимум 2,5 коефициент на цел тикет? Планирам да мавнам 50евра на него :)

Се мислев као:
Милан 2+ - 1,25
Јунајтед 2+ - 1,25
Порто 2+ - 1,25
Челзи 2+ - 1,25
(2+ на цела утакмица)
Мислам подобра варијанта ти е, а и јас сериозно ја размислувам...

Челзи 1Х
Милан 1Х
Брага 1Х 2.25 ќе има секако од овие

Манчестер ја пушта оваа 90%, пазете некој да не ја игра 2-ка ;)
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 19:11 ---
Oklahoma - Atlanta
1 хен .полувреме (4.5 предност за Атланта) @1.90
1хен. крај (9.5 предност за Атланта) @1.90
Тим2 -95.5коша @1.90

Ќуќата чести , изиграјте што сакате од ова.
Атланта го изгубија Џо Џонсон кој отиде во Бруклин Нетс , а денеска во тимот ќе го нема и најдобриот нивни играч и најефикасен воедно Џош Смит. (y)
Да ти ебам и Оклахома и се да ти ебам јас :mad: 100 разлика изгубија, 100!

Да ти ебам и Оклахома и се да ти ебам јас :mad: 100 разлика изгубија, 100!

Боби ПП , немој да се нервираш , ќе изгубиш дел од лепотата.
Ако ти изгуби 50че (денари) некој изгубил 1000(Јас) a трет отишол зијан 10000+ евра некаде во светот
Така да што ќе еб*ш незнам , битно немој да се нервираш толку. Ова е хоби , од спортска не се живее.

Ако ти изгуби 50че (денари) некој изгубил 1000(Јас) a трет отишол зијан 10000+ евра некаде во светот
Така да што ќе еб*ш незнам , битно немој да се нервираш толку. Ова е хоби , од спортска не се живее.

taka si mislis ti ima polno lujge sho zivea od sportska

Нервозата не беше насочена кон тебе, да не ме сфати погрешно...онака морам да се издувам некаде...ми се чини, колку и да е идеален некој натпревар за типување, а јас го играм, мора обратно да излези

Се живее, се живее

Мислам подобра варијанта ти е, а и јас сериозно ја размислувам...

Челзи 1Х
Милан 1Х
Брага 1Х 2.25 ќе има секако од овие

Манчестер ја пушта оваа 90%, пазете некој да не ја игра 2-ка ;)
--- надополнето: 5 ноември 2012 во 19:11 ---

Незнам за Брага. Првите две ми се ок, со нив ама малце иам само нив да ги изиграм. Може да додадам г.г Сити Ајакс

Во тој случај ќе ја пишам само Т1 2+.
2.95 во спортлајф.

Добар старт. :)

-------------------------------

Милан 3+
Реал 3+
Шалке 4+
Динамо Киев 3+
Сити 3+
Челзи 2-3г
Селтик 2-3г
Валенсија 3+

Абе глејте вие тоа да ви е целта во животот , од спортска да живеете и да гледате фамилија :pos: Има многу јасно , мада не би мењал таква пара да бркам цел живот , место сигурно дебела плата.

Грчишта , немојте ве молам , не играјте толку чесно. Од маркс се гледа што прават.

После 2та несреќни порази од Њукасл и Сити, нели е редно ВБА да им се издишат на некој ? Подобар тим за тоа од Саутемптон и не можеа да имаат. :D

После 2та несреќни порази од Њукасл и Сити, нели е редно ВБА да им се издишат на некој ? Подобар тим за тоа од Саутемптон и не можеа да имаат. :D
ВБА се од оние екипи кои играат многу добро, со неверојатни мотиви против појаките, ама се килават со послабите. Башка и Саутемптон на гости имаат 0-0-4...до кога? ;)

Коефициентот е доста потценувачке, сеедно ја изиграв 1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom