Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
566359_126827704136730_253884628_n.jpg
Многу паметно изиграно,али ова,интер,1-2:cuc::cuc:, кажи милито ти ја кажа нели:D:D.

Многу паметно изиграно,али ова,интер,1-2:cuc::cuc:, кажи милито ти ја кажа нели:D:D.
Moжит немат да ме вервиш, ама детево шо уплати ми е другар, 3 пат во животот уплаќат, од фудбал абар немат, онака пишал безвезе.
Јас уште 200 години да уплаќам немат да фатам вака.

Moжит немат да ме вервиш, ама детево шо уплати ми е другар, 3 пат во животот уплаќат, од фудбал абар немат, онака пишал безвезе.
Јас уште 200 години да уплаќам немат да фатам вака.
Јбг тоа е почетничка среќа:).

Ама колку ќе се нанервирал да не дадеше гол Казорла во 93та а после да откриеше дека Јуве завршил 1-2 :ROFLMAO:

PSG
Montpeilier
Schalke
Arsenal
Malaga
Manchester city
Ajax
Dortmund
Chelsea
Juventus
BATE
Celtic

Тимовите кои кикснаја, кој се чуваја за ЛШ, кој дерби натпревар изгуби и така.. интересно :)

Oklahoma - Atlanta
1 хен .полувреме (4.5 предност за Атланта) @1.90 51-47:tapp:
1хен. крај (9.5 предност за Атланта) @1.90
Тим2 -95.5коша @1.90

Ќуќата чести , изиграјте што сакате од ова.
Атланта го изгубија Џо Џонсон кој отиде во Бруклин Нетс , а денеска во тимот ќе го нема и најдобриот нивни играч и најефикасен воедно Џош Смит. (y)

:facepalm: да се заокружи овој "прекрасен" викенд .

Celi 10 dena me paga po edna utakmica ama vecerva bese vrvot poradi sto nedela dve ne vlagam u kladilnica vise. Ja cekav Atalanta - 198.5 i vo posledni 1.40 davaat 15 kosa i stigaat do 199.

Јас вечерта за да се докрајчам отидов лабаво си ја изиграв Ривер плата X во 1 само со 100 денари 6 коефициент..си реков ајде колку да се пробам и оп гледам на полувреме 0-0..и така остана:pos:

PSG
Montpeilier
Schalke
Arsenal
Malaga
Manchester city
Ajax
Dortmund
Chelsea
Juventus
BATE
Celtic

Тимовите кои кикснаја, кој се чуваја за ЛШ, кој дерби натпревар изгуби и така.. интересно :)

се чуваа ама колку ќе ми биде мило сите да исчурат у вторник или среда

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom