Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Aјде кој има онлајн сметка еден поклон од мене да си ги извај парите загубени. Еве ви утакмица апла наместена.
Коефициентот на гостиве 8, даваат гол уште во 1ва минута не излезени од соблекувална. Како по шаблон. После во 2ро за 3-4 минути ќе паднат 2 гола. Почекајте до полувреме и Кој има онлајн акаунт АЛЛ ИН!!!

Eдит. 0-2, уште поарно.

Aјде кој има онлајн сметка еден поклон од мене да си ги извај парите загубени. Еве ви утакмица апла наместена.
Коефициентот на гостиве 8, даваат гол уште во 1ва минута не излезени од соблекувална. Како по шаблон. После во 2ро за 3-4 минути ќе паднат 2 гола. Почекајте до полувреме и Кој има онлајн акаунт АЛЛ ИН!!!

Eдит. 0-2, уште поарно.
Сеа е 0-2 дали си уште сигурен дека ќе ја вртат:confused:,ипак овја не са манчестер:D.

Zenit - Anderlecht 1 1.55
Zagreb - PSG 2 1.60
Ajax - City 2 1.80
= 4.5 koef.

ова го планирам за утре , и иако сите треба да тепаат и според форма и според потребата за 3те поени , после ова денес ич не верувам искрено сите 3 да излезат. А ќе си ги пуштам . Нека цркнат душманите :pos:

Zenit - Anderlecht 1 1.55
Zagreb - PSG 2 1.60
Ajax - City 2 1.80
= 4.5 koef.

ова го планирам за утре , и иако сите треба да тепаат и според форма и според потребата за 3те поени , после ова денес ич не верувам искрено сите 3 да излезат. А ќе си ги пуштам . Нека цркнат душманите :pos:
Зенит ќе се усерат 100%, тешки копачи се Андерлехт, ќе го паркираат автобусот и еден гол дали ќе примат:D
Најубаво играј ја на голови.

Pronostiqueur Pro : Le Dieu des Pronos
22 hours ago
Pronos Champion's League :

Shakhtar Donetsk - Chelsea 1X @ 1.35 Stake 100%

FC Nordsjaelland - Juventus de Turin X @ 5.00 Stake 20%

Bate Borissov - Valence X2 @ 1.20 Stake 100%

Lille - Bayer Munich 2 @ 1.40 Stake 90%

Spartak Moscou - Benfica 1X @ 1.45 Stake 75%

FC Barcelone - Celtic Glasgow 1 @ 1.05 Stake 80%

Manchester United - Sporting Braga 1 @ 1.30 Stake 70%

Galatasaray - CFR Cluj X @ 4.00 Stake 60%

Cote totale @ 90 si vous souhaitez combiner le tout

Stake global en combi : 75%

А ние не можиме 3 коефициент да погодиме ..

Среќа бе брат среќа треба во ова ништо друго...ќе го видев шо ќе праеше ако Јуанјтед не ја свртеше...лесно е сите да се праат генерали после војна.
ne e srekja brat si gledas statistika i si gi mozgas cel dn i kupuvas novini

9e72b0941ded4334a1979db.png

Samo hokejov go zafrkna :cuc: za drugive tipovi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom