Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми објасни што е азиски хендикеп?

Лоренци е играч што преферира игра на земја, може да се проба ама обично лошо играат на тврда подлога таквите играчи.
Одиграв
Хас
Пела
Лоренци над 21.5

Уплата 400
Добивка 1300

Botafogo RJ - Vasco 1 @ 2,45 (SportLife)

Што мислите, 3 за 3? Солидна квота, вчера 350+ од Крузерио, може да се проба на поситно ова...

Прегледај го приврзокот 50875
1? Moже и 2 да ја пукнат последните две ги добил Ботафого сега на ред се Васко.Само разликата е во то шо се во различни првенства Кариока и Бразилеро ако одат според бразилеро е 1 ако имаат за враканје 2
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 15:24 ---
Може некој да ми објасни што е азиски хендикеп?
Зависит за каков Азиски прашуваш има различни типови на Азиски хендикеп 0 1 1,5 2,5 кажи конкретно претпоставувам за овој во Спортлајф прашуваш

Можат ли Долгополов и Кирстеа до пресврт?
Умрени и двајцата, неможе Кирстеа да губи од таа Первак бе ццц.

Можат ли Долгополов и Кирстеа до пресврт?
Умрени и двајцата, неможе Кирстеа да губи од таа Первак бе ццц.

Долгополов тешко. Дрво е, едвај неговите сервиси ги зима камо ли брејк да напраи.
И ја го иам него :(
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 15:35 ---
го "урочив" напраи брејк :D

Долгополов тешко. Дрво е, едвај неговите сервиси ги зима камо ли брејк да напраи.
И ја го иам него :(
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 15:35 ---
го "урочив" напраи брејк :D
Џабе Кирстеа ќе ме сјебе, поумрена нема од неа.

Јанкович идиотка (n)

Карлович - 1
Хас - 2:0
Венус - 1
Стосур - 1

Пу многу големи коефиценти дале,што ќе им праемо на парете:D.

Ај кажете шо мислите за пела-хочевар ?
Пела губи 1-0 во сетови, уште кога го видов дека е толку мал коефициент одма го избегнав, овоj Хочевар не е слаб тенисер, нон стоп игра по тие Челенџерите и добар е.
Јас сакав да ставам 10 евра на Хас, Бердих, ЦСКА, Панатинаикос и Макаби во кошарка ама немав муда и си изиграв едно ливче за 20. :)

Сељаков Лопез губи од Стакховски, до кога бе вакви смешки? Е тоа ти е, ќе чекав уште Sao Paolo 1 и Karlovic 9,5+ прв сет за 1000че.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom