Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто Јунајтед, Реал, Лион и ПСЖ ги нема во билтенот а сите други ги има и идам да ги уплатам за викенд и тој ми вика не може тие другите ако сакаш еве ти Барселона, Ливерпул и Арсенал. o_O

Затоа што е четврток ваљда. Билтените колку што ја знам искачаат у петок

Затоа што е четврток ваљда. Билтените колку што ја знам искачаат у петок
Имаат понуда и за викенд сите други екипи ги има само тие не. Во моцарт ги има сега ќе видам дали таму ќе ми ги уплатат.

Зошто Јунајтед, Реал, Лион и ПСЖ ги нема во билтенот а сите други ги има и идам да ги уплатам за викенд и тој ми вика не може тие другите ако сакаш еве ти Барселона, Ливерпул и Арсенал. o_O

vo Sport Life jas gi uplativ gi ima.
Sifri:
Man. United 1005
Real M. 1402
Lyon 1909
PSG 1902

За денес дабл би играл Бате борисов -2 и Клуж 3+ , би требало да излезат овие инаку многу малку утакмици има денесo_O

Јас мислам дека денес бразилциве ќе испозаебат. Да не ви кобам на тие што сте играле ама така иде тоа според некое непишано правило, чим претходните две три кола даваше многу утакмици 2/1, 1/2 тогаш ова коло мора да пројде мирно. :)
As I said...

Falla kopile gadno be c c c ja predade a na dva tiketi go imav Bagdatis 2:0 da tepa

P.Lorenzi солиден тенисер добро физички подготвен, денеска гледам доста го потцениле може да се проба на 200-300 ден

P.Lorenzi солиден тенисер добро физички подготвен, денеска гледам доста го потцениле може да се проба на 200-300 ден

Лоренци е играч што преферира игра на земја, може да се проба ама обично лошо играат на тврда подлога таквите играчи.

Botafogo RJ - Vasco 1 @ 2,45 (SportLife)

Што мислите, 3 за 3? Солидна квота, вчера 350+ од Крузерио, може да се проба на поситно ова...

botafogo.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom