Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Бразилциве пак скуваа 2-1 .
Како не сме при бразил некаде пари да направиме секој ден по 1 бар меч има прелаз.

Кајзерслаутерн- 1
Росол- 1
Милер- 1
Возњаки- 1
Стосур- 1
Хантукова- 1
Славиа. П- 1
~11коеф

Само Лопез ме паѓа за 1000 денари денес, 140 уплата. Потоа уплатив онака со 100 таа бразилската што мислев дека ќе оди 3 за 3 (2,50) квота и додадов уште 2 кошарки и тенис.

Alba Berlin 1 (1,20)
Maccabi - Siena 1 (1,15)
Tsonga - Soeda 1 (1,05)
Botafogo - Vasco (2,50)

Едвај излегоја кошаркиве, губеа цело време и на крај некако со крајни маки до победа. Ајмо сигурна победа на Ботафого и 360 денари, да се влезе во плус дури 2 евра денес :D Во спротивно, 4 евра минус, не за друго, поголем буџет за викендов. :D

Ете го и Ботафого последна минута, одлично. Сега одиме викенд тикетчиња да се види нешто, предлог од вас, 5-6 квота на 150 да пишиме? :)

Овие бразилците пиши ги 2/5 не испаѓа треба 1/5.
Важно една им погодив. :pos::D

Далеку е недела ама кој си врзува утакмици еве му една од мене
Getafe - Levante​
Тип : 1
Значи нема што многу да зборам , утакмициве ги пратам уште од лани , утакмицата во шпанија што се игра во недела во 12 увек искача 1 ги пратам од лани сите излегоа 1 , дури и кога коефициент беше и по 5 :D , а еве и годинава исто се дешава минатата утакмица леванте - валенсија , 1-0 заврши 3.35 квота :D Местени утакмициве не се секако ама едноставно така искачаат , прашање е на време кога ке ме јебене некоја ама засега уште не се десило тоа :D
И предходната е ве
http://www.rezultati.com/utakmica/AVk4ncU1/#detalji-utakmice Mallorca - Valencia 2-0 2.7 квота :)

^ Ова повеќе суеверие отколку некоја анализа :P
анализа на случајности ... ахахах ама видиш веќе долго време функционира ке видиме до кога :)
eве го викенд лифчето од мене :D
norwich - arsenal 2 i 3+

Арсенал у одлична форма , норич во многу лоша форма и лошо играат против големи тимови примаат многу голови , битребало лесно да дојде 2 и 3+

West - Ham - Southampton - 3+
Southampton досега на сите утакмици искочи 3+ , што е интересно и на сите утакмици успеваат да постигнат барем по 1 гол , па очекувам и сеа :)

Getafe - Levante - 1
Ова ради суеверието погоре го играм :D

Real M. - Celta V. - 1 i 3+
што да се каже за реал кога игра дома ... :D

Fulham - Aston Vila - 3+

Kога игра Fullham на сите утакмици досега се постигнати повеќе од 3 гола

Квота 15.5 :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom