Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Mertens all in !!! (он лајн)
Дан имаш стрим случајно
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 14:05 ---
утревечер се , си згрешил . и јас ја видов Уругвај , и не ми е јасно како може Боливија да е фаворит , ма колку и да имале отсутни Уругвај . Или x2 , или 2 Draw no Bet може да си игра без проблем мислам.
Надморската височина полека со Уругвај

утревечер се , си згрешил . и јас ја видов Уругвај , и не ми е јасно како може Боливија да е фаворит , ма колку и да имале отсутни Уругвај . Или x2 , или 2 Draw no Bet може да си игра без проблем мислам.

знам дека згрешив,ама касно беше да се поправам,и мене ме залажа коефицентот на Уругвај,ги гледав претходните дуели и Уругвај само на две утакмици не победил,додека другите ги добил.
Ама сепак имаат добар состав Уругвајците,сепак мислам дека лесно ќе ја добијат утакмицата,башка и поклон коефицент.

исто и на Аргентина...

Да не знајте во која кладилница ја има Nexe - Meskov Brest (ракомет).

Да не знајте во која кладилница ја има Nexe - Meskov Brest (ракомет).
Ја искинав барање уште Хоризонт да проверам
Jа имат таму 1,85 е 1 валјда 1 ке ја играш ;)

24bss2g.jpg

zn1qua.jpg

Убаво изиграно од едни пријателчиња на ФБ.

После подолго време се враќам со еден тип.

Today, 18:30, Vienna, 1. round, indoors

Haase Robin vs. Matosevic Marinko - 1 @ 1.60 во СпортЛајф

Дуел помеѓу Робин Хас кој моментално e 50 на атп и Маринко Матошевич кој е 55.
Овој натпревар го одбрав поради тоа што Робин Хас веќе подолго време нема победа и мислам дека токму против Матошевич е време да ја прекине црната серија.Црна серија има поради тоа што сите противници беа со подобар квалитет од него.Дополнителен мотив за да ја одиграм оваа утакмица е поради тоа што играа меѓу себе во Мајами 2012 и Хас победи со 6:3 6:4.
Чиста единица 1.60 коефициент.

7/10

Нема победа зошто се пријавува на турнири на тврда подлога а на таа врска нема.Само на земја е добар..Ако веќе сакаш да го играш Хас играј го со хендикеп ама во руската.

Brooklyn Nets - Washington Wiziards(+3.5) 1 хендикеп полувреме @1.90

Прв меч во Бруклин на Нетси , има да врие како во пеколот !
Очекувам тртење уште прво полувреме , Вашингтон понекогаш поарно игра на пријателски отколку на официјален меч , ама мислам вечер лошо ќе го снајде.
Плус Бруклин ја совладаа Филаделфија во гости минатата вечер , доста посилен противник од Визардси.

За утре една сигурица според мене .. Македонија не дава гол . 2.40 коеф во спортлајф
Против Коларов, Настасич, Суботич , Иванович и Бркич на гол тешко дека ќе направиме нешто во нападот .. и со Хрватска имавме само 2 добри акции од едната гол дадовме и толку беше .

Малку каснам ама ево можда игра некој онлајн

Ска Ст. Петерсбург 1.5 > прва третина хокеј русија

Заебан тип е не дава гол...топка е што знаеш можи да се стркала и ќе влези..не треба којзнае колку за гол
Имам искуство во таквата игра ... а и нашиве аматери не верувам дека ќе имаат повеќе од 3 шанси за да постигнат гол против србија .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom