Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Е па ај да воведеме правило да не се пишуваат такви информации нафрлени до небо од типот 100% местена, дојава и не знам што...Да биде обавезно одредено објаснување за утакмицата(ите) ако ништо друго барем статистика. Некогаш и таа помага, нели?

Јас ке кажам за мене секој тип шо го редам овде имам претходно утврдено зошто и од кои причини го играм значи го имам изанализирано или пак го имам прочитано и тоа шо сум го прочитал ми фатило око па мислам дека е добро да се изигра

Флуминенсе 1-1 ја оптегнав 1Х 2,00 коеф на 7 евра слаб сум со пари на акаунтот поке да имав поке ке репнев
Па идеш на сигурно, нормално.

Пред минатото коло од Бразилска лига, мислам беа Крузеиро и Флуминенсе, барав статистики на нет и видов дека во поранешните дуели со противниците (не се сеќавам кои тимови беа) последните 3-4, повеќе голови (т.е. скоро сите) паѓале во 2ро полувреме.
И фино лепо си изиграв дубл 2>1 и си ќарив добри пари :)

Тоа ми е муабетот, ако се напише пост во темава, ако не информации за натпреварот барем за потеклото на типот да се напише. Дали е тип кој ние сме го уплатиле и сакаме да го споделиме, дали сме прочитале на "некојсипортал" и сл.

Како што кажав и претходно, овде сме да си помогнеме нели?

Ама оваа не беше паблик нели?ја нигде не чув дека оваа ќе биде местена.

Е па ај да воведеме правило да не се пишуваат такви информации нафрлени до небо од типот 100% местена, дојава и не знам што...Да биде обавезно одредено објаснување за утакмицата(ите) ако ништо друго барем статистика. Некогаш и таа помага, нели?
Ова не можеше да се спроведе во група од 20 души а не на цел форум со еден збор НЕВОЗМОЖНО

Сеа сите да си каснеме од задното дебело место што не ја уплативме поише :)
Јас имав и на акунтот повеќе, ама нели не ми се веруваше и само 5ка пуштив. А најжално е што додека пишав 5 ми се напиша и нула и избришав .. ех за 50 да пуштев... хаха :)

Сеа сите да си каснеме од задното дебело место што не ја уплативме поише :)
Види како се нервирам, како да си каснете кога јас уплаќам 3 од 5, сите 3 пати паѓам, 2 пати не уплаќам и тогаш доаѓа. Епа вака од сега, ќе ви кажувам кога нема да ја уплатам наместената утакмица шо ќе ја добиеме, па вие уплатите ALL IN, во права смисла на зборот.
Јас имав и на акунтот повеќе, ама нели не ми се веруваше и само 5ка пуштив. А најжално е што додека пишав 5 ми се напиша и нула и избришав .. ех за 50 да пуштев... хаха :)
Е тогаш да, да ти се пуштеше за 50ка ќе беше јако. :D И то по грешка, послатко би немало еј xD, е сеа ќе имаше грицкање нокти додека ја вртат, ама ќе се исплатеше. :D

EDIT :

Крај, сите што си ја пуштивте, со здравје да си ги трошите парите. Бегам јас, добра ноќ. :)

Е тогаш да, да ти се пуштеше за 50ка ќе беше јако. :D И то по грешка, послатко би немало еј xD, е сеа ќе имаше грицкање нокти додека ја вртат, ама ќе се исплатеше. :D

Ќе пцуев 200km/h додека да влезеше :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom