Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
sega ne znam sto da ti kazam,jas ja uplativ preku prijatel vo gostivar 300,bidejk ovde ne moze singl,treba da ja vrzes :( a i padna na 7 koeficintot,da e sigurna i jas bi ja stail kucata bi gradel 10 potoa,jbg

27 квота е бразилскава на wwin и ради услов ја врзвам со Шамрок 1Х и умрениве губат 0-2 прво полувреме. За срамота.

На друг тикет за 15 евра само МЗТ чекам и губат 11 разлика. БАКСУЗ!

Исправак малии :D

Туку шо се радвам, 0-3 Шамрок, ееееееееееј 1,05 квота.

оваа бразилскава ја играв а Новара 1-х не ја играв и сеа ко за малер оваа ќе заебе а Новара ќе испадне

Не ви текна дека од некаде треба да се вадат кладилниците за то шо им се деси со Понте Прета и сеа наеднаш секој ден 1во2 и 2во 1 утакмици почнаа да излегват стопирајте малце то шо се деси со Понте Прета помина кој лапна лапна кој не нека чека да се смират работите малце
Јас ја начув Парана Х-1 ама не ја играв баш да видиме

Полека запнавте со наместените треба да се биде прав коцкар да се знае моментот кога да се оди all in, вака како што гледам еден аматер да пише наместена 2-1 сите под возот како овците ;)

За утре 20:30 Almeria - Cordoba 1, 1&3+, 1-1&3+

Следи некој Moto Gp ? На кој му давате повеќе шанси да победи вечер на трката ?

Јас следам. Дани Педроса за победа, појче е во форма и ова му е прва целосна сезона да се бори за титула без да се повреди и да отсуствува.

Јас следам. Дани Педроса за победа, појче е во форма и ова му е прва целосна сезона да се бори за титула без да се повреди и да отсуствува.
И ја се мислим дали да ставам онлајн на педроса,само не знам кој ја има пол позицјата,мада знам дека тоа у мото гп не игра некоја голема улога.

Не знам дали за сите кладилници но еве да речеме во копачка ако играм хокеј на голови и во случај да има продолжение се рачуна само во регуларните минути или и плус продолжението?

Не знам дали за сите кладилници но еве да речеме во копачка ако играм хокеј на голови и во случај да има продолжение се рачуна само во регуларните минути или и плус продолжението?
Се смета само во регуларните 60 минути во сите кладилници. Не сум најсигурен во Betcity само ама во другите сигурно е само во регуларниот дел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom