Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Момци и девојки(ако има некоја на темава) ако сте заинтересирани за да соработвиме ,делиме мислења кажуваме предлози и се шо е поврзано со кладилнициве ПП поке инфо
ОН
Вокинг ГГ3+
Нунеатон ГГ3+

АКО ИМА НЕКОЈ ОНЛАЈН СМЕТКА ВО НЕКОЈА ОД КЛАДИЛНИЦИТЕ НЕКА СИ ГИ ПРОБА ДВЕТЕ РУСКИ ШТО СЕ ИГРААТ МОМЕНТАЛНО И ДВЕТЕ ЕДИНИЦИ КОНЕЧЕН. ПОЗДРАВ

За малку :(

60та минута ,веќе добитен.
Се надевам ме следевте тие што ме цитиравте ;)

браво друже,јас ги пуштив твоиве али ја додадов и Барса 87.5+ па сеа ја чекаме уште неа

60та минута ,веќе добитен.
Се надевам ме следевте тие што ме цитиравте ;)

Навистина уплати 5 000, ако е така, со здравје да си ги трошиш тие 22 500 :)

Ајде кој се разбира од кошарка мислам дека Мемфис вечера против Чикаго 2.40 е подарок...Чикаго без Роуз и Ноа мислам дека се,а Мемфис се доста силна екипа така да би требало да го искористат тоа,јас ја пуштив на ситно...

Ајде кој се разбира од кошарка мислам дека Мемфис вечера против Чикаго 2.40 е подарок...Чикаго без Роуз и Ноа мислам дека се,а Мемфис се доста силна екипа така да би требало да го искористат тоа,јас ја пуштив на ситно...
Ете ја више паднала квотата на 1,95,онлајн на my bet.

Гледам гладно освојувачка вечер имале повеќемина тука... честитки!
А од мене има за вечерва
Asa - Guaratingu - 1 ( 1.60)
Joinville - Sao Caetano -1 ( 2.05)
Двата тима играат многу солидно на домашен терен што ми ја дава сигурноста за овие типови, воедно гуаратингу е еден од најслабите тимови посебно на гостински терен.

Има некој група на фејсбук од тука направено за типови? Ако нема да се направи?

Ajde deneska nekoj da pishuva 3-4 tipovi ( ne samo fudbal , mozhe i hokej , kosharka , tenis ) Pozz!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom