Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Што е ова бе дечки,пола луѓе што ги знам одиграле Херкулес - Реал 1у2...тешка местенка била некоја,некои смешни голови примиле Херкулес во 2 полувреме :unsure:

Па шо не ти ја кажале и тебе и ти да ни ја кажиш нас :D? Или од ко ке заврши си пра филмој сите :)

Ајде за денес некој може ли да ме израдува со сингл или дубл со околу 2 коефициент па да се честиме вечер :) Инаку гледам квалификации до 19 години Полска-Сан Марино може на голови да оди накај 5+,7+ Полска е во добра форма...

Да го мерев, не ќе можев да го погодам, точно 50 квота. Уплатете го за 20-30 денари, нема да зажалите. ;)
50 kvota.jpg

Од вчерашниот тикет на поголем влог, 2,018 квота, Симон води 1-0 во сетови и брејк во вториот, а другите 2 меча се уште не се почнати. ;)

Lu - Zhang 1 (1,35)
Raonic - Matosevic 1 (1,15)
Simon - Melzer 1 (1,30)

2,018 квота, 97% сигурност ;)

Да го мерев, не ќе можев да го погодам, точно 50 квота. Уплатете го за 20-30 денари, нема да зажалите. ;)
Прегледај го приврзокот 50365

Од вчерашниот тикет на поголем влог, 2,018 квота, Симон води 1-0 во сетови и брејк во вториот, а другите 2 меча се уште не се почнати. ;)

абе ова у билтен го нема :D која лига кај да го најдам ???

Јужни нек си ибе мајката само него го чекав за 50 евра...губи од Троицки мизеријата :facepalm:

абе ова у билтен го нема :D која лига кај да го најдам ???

Пиши си ги шифрите од лево и не се замарај. (SportLife)

Lu - Zhang 1 (1,35)
Raonic - Matosevic 1 (1,15)
Simon - Melzer 1 (1,30)

2,018 квота, 97% сигурност ;)
Кој ме пратеше си ја дуплира уплатата ;)

Сите три си тепаа убедливо, во 2 сета.

Еве ви солиден тикет за утре : (BetCity квоти)

Tipsarevic - Troicki 1 (1,40)
Murray - Mayer 2:0 (1,35)
Nishikori - Querrey 1 (1,73)
Ivanovic - Nicolescu 1 (1,10)
Melzer/Raonic - Chang/Li 1 (1,17)
Bryan/Bryan - Butorac/Petzschner (1,17)

3,27 квота.

АКО ИМА НЕКОЈ ОНЛАЈН СМЕТКА ВО НЕКОЈА ОД КЛАДИЛНИЦИТЕ НЕКА СИ ГИ ПРОБА ДВЕТЕ РУСКИ ШТО СЕ ИГРААТ МОМЕНТАЛНО И ДВЕТЕ ЕДИНИЦИ КОНЕЧЕН. ПОЗДРАВ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom