Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Се двоумев дали шалке сингл и вака изиграв

Шалке 2
Рен 0-2
Престатин 1 ама осекам 0-0 ке заврши

Arsenal - Chelsea 1 ( 2.20 )
Norwich - Liverpool 2 ( 1.75 ) ;)

бтв .. некој случајно да не се клади на bodog.co.uk па да ми каже шо како :)

Болдираниве се мн лоши.Мој совет ти е да ги избегнеш.Подобро играј го Стоук утре.Дома се непобедливи а немаат победа во новава сезона ;)

другар Стоук немаа три чисти од фудбал..и со врапчиште да играат не ги пишам бидејќи тие не се фудбалска екипа..тие за рагби да ги пуштиш таман се..

Кој се изгоре сега на ДенБош...ццц 1.40 коеф...губат 0-3 :pos: Јас ГГ2 ја имам, барем еден почесен гол да дадат...

Абе за утре нема кај да бегаат

Дортмунд-1
Манчестер Јунајтед-1
Валенсиа-1
Барселона-2

За дабл
Сандерленд-1 2.15
Блекбурн-2 2.60

за сингл:
Селтик-2 1.75
Добри ти са само моеш валенсија да ја тргнеш ко што знам има многу повредени,а ова за блекбурн колку си сигурен дека ќе влезе.

Дајте нешто за денес (Сабота) до 5 коефициент.

Според мене реален тикет, после поразот на Сити во купот очекувам победа против Фулам
Ливерпул заслужија во најмала рака нерешено против Манчестер ( иако сум фан на Манчестер) па би требало лесна победа против Фулам и конечно да и крене оваа сезона, Дортмунт и Спотринг исто така солидни 1ви со добар коеф.
image.png

Малку ``посигурно`` ливче од претходното (цаката е тука до 6 да се земат парите)
image.png

Манчестер (доволно објаснување :D )
Баер, ПСЖ ( У супер форма) Барса, Реал или двете ќе тепат или ке зезнат и двете....
image.png

Овоа ми е чисто онака еден мој адет си избирам од подобрите лиги по 2 фаворита
(оваа недела избегнато Италија иако Интер би требало да биде добар 1 со 1.9
хинт: не се фаќајте за Јуве осеќам тамо има некоја глупост да се десе....)
image.png

Овоа вака пред спање смислив некој тикети, па час со побистри мисли ќе се смисле уште нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom