Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Па Сисе уште од лани не игра за нив .. плус оваа иста утакмица лани заврши 0-2 за фрајбург . Леверкузен се непредвидливи !
Па без Сисе не се тоа што се, лани изгубија ама сега ќе изгубија и тоа на големо :)

Леверкузен - Фрајбург 1
Денес нешто најсигурно ми е Леверкузен од причина што го чуваат костурот на тимот, додека Фрајбург после продавањето на Папис Сисе не се тоа што се. Леверкузен имаше неочекувано лош и слаб старт после поразот од Франкфурт со 2:1 но сепак Леверкузен ја имаше иницијативата и беа подобри
Леверкузен се таков тим шо кога мислиш дека тепаат губат и обратно + не знам од кај ти е ова дека Фрајбург не се тоа шо беа со Сисе шо беа со Сисе дан се бореа за титула исти се опстанокот им е битен и ако се секавам добро подобро играа од кога замина Сисе може изгубија на офанзива ама дефанзивно се појаки

Едно на изненадување
Алмагро - Сок 2
Шарди - Клизан 1
Радванска - Јанковиќ 1
Раониќ - Блејк 2
Бердих - Квери 39.5+
со 20 има 1037

онака...
Шалке, Дортмунд, Баерн, Тотенхем, Ман. Сити, Ман. Јунајтед, Лион, Барсељона

Нема некој голем избор за денес, али пишав две ливчиња

Нишикори 1@1.75
Радванска 1@1.4
Раонич 1@1.3
Toтенхем 1 @1.4
Сити 1@1.25
Kил 1@1.35
Динамо З. 2@1.65
Сити 1&2+прво@2.2

Немам вака изиграно никогаш па пробав денес :)

Милвол ГГ (добро е, една помалку)
Вимблдон ГГ
Брадфорд ГГ
Ла Коруња ГГ
Валвик ГГ
Блекбурн ГГ
Кристал Палас ГГ
Мк Донс ГГ
Алмериа ГГ

Тикет

Милан 2
Тотенхем 1
Шалке 1
Леверкузен 1
Данди 2
Гент 2

Сингл

Виган 1 и Монпеле 2

џабе уплаќав ...само што искочив, една црна мачка...оооооп пред мене. Сумњиви ми се овие од ВИл Хил, стално црни мачки глеам таму 2-3..изгледа они ги донеле намерно да те баксузираат ццц

џабе уплаќав ...само што искочив, една црна мачка...оооооп пред мене. Сумњиви ми се овие од ВИл Хил, стално црни мачки глеам таму 2-3..изгледа они ги донеле намерно да те баксузираат ццц
:pos: haha sto zboris be me iznasmea :pos:

15:30 Shalke 04 - Augsburg 1 (1.40)
16:00 Birmingham - Peterborugh 1 (1.60)
20:00 Villareal - Guadalajara 1 (1.45)

21:00 Donji Srem - Vojvodina 2 (1.70)
21:30 Olhanense - Porto 2 (1.40)
02:00 Vasco - Portuguesa 1 (1.65)

Браво:pos:,ме изнасмеа бе.

41495210.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom