Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Лига на шампиони дабл :
Барса-Челзи X@4.50 (за инает на имбецилската квота на победа на Барса1.25:confused: )
Реал-Баерн ГГ @1.65 ( Реал ќе постигне гол/голови без сомнеж, оттаму и Баерн мора да постигне гол и мислам дека ќе успеат)
Ах пуста пара, да имав да им ставам повеќе... вака ги сврзав со Јуве,Каљари, фатено, и чекам утре Хорсенс 1 и Атлетик Билбао. Ако флези ќе го сликам, се надевам некој послушал.

Не спомнувај брат жити се:mad:

Јас не одиграв денеска ништо за среќа,ќе ме бутнеше Војводина,бев сигурен во кецот...
--- надополнето: 26 април 2012 во 00:01 ---
Искрено Војводина ја мислев за X2 ама не бев сигурен дека ке остане пола екипа суспендирана па се мислев...

Не беше лош коефицентот,мада јас повеќе ќе се ослонував на тоа дека Раднички им дише во врат за третото место и излез во Европа...

те гледам ги посра ти... срамежливо си ставаш по две утакмици...али ги скина... иако мислев дека милан ќе те падне!
е кога добија црвен џенова викам е сега ако не тепаат...

Коцкарчиња!!! прашање до вас....
1.кажете ми дали Билбао со тоа што е во финалето на купот на шпанија има сигурно место во уефа, или мора да го освои за да добие место во уефа...

Мислам дека има сигурно место. Барселона директно оди во ЛШ, и да загуби ке оди во ЛЕ Атлетик.

Коцкарчиња!!! прашање до вас....
1.кажете ми дали Билбао со тоа што е во финалето на купот на шпанија има сигурно место во уефа, или мора да го освои за да добие место во уефа...
Има сигурно место во Лига Европа

Билбао и Валенсија 1ови така? :)

DSC00080.JPGБитно Реал си ја фатив :pos:

Билбао - г.г.3+
Валенсија - г.г.3+
Надал - 15.5+
Федерер - 17.5+
Симона Халеп - 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom