Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
3 дена и се мислам на милан, се си викам да не ја наместа да се мо*ам во нив сите че ја игра незе денојве..

Абе како не ќе ја наместат.
Ако ја утнат и оваа нека се простат од титулата.

Милан -2
Ст.Паули -1
Блекбурн -1
Барсеолона -1
и ова ако не влезе моја нога не стапнува во кладилница у следните 2 месеци !

Milan - 2
Mainz - 1
................................

Milan - 2
Mainz - 1
Reading - x2
Real Madrid - 2
Montpellier -x2

Хамбург - Ловен

меч со огромна важност за двете екипи. Влогот е играње во Лигата на Шампионите. Моменталната ситуација е 4-ти , Ловен 5-ти , додека 3-тото место носи играње во ЛШ. Трето место е Фленсбург и разлика меѓу нив и Хамбург е само 2 бода.
Хамбург дома е 13 0 0 , додека Ловен во гости е 9 0 5.
Ловен никогаш во својата историја нема победа во Хамбург , има само порази и само еден нерешен резултат. Хамбург пак во последните 5 меѓусебни средби има дадено над 30 гола против Ловен.
Мислам дека ХСВ ко поквалитетен тим ќе издвои победа , и се двоумам помеѓу два типа , па решив да ги ставам и двата со помал влог :)

Тип : Хамбург -1,5 @ 1.90 влог : 3/10 ; Тип : Хамбург над 30,5 гола @ 1.90 влог : 3/10

Вехен-Унтерахинг 2 3.2
Можно е 3 за 3 да играат.

Chievo - Milan 2
Portsmouth - Milwall 1
Rochdale - Shef. Utd 2
Blackburn - Liverpool 1x

11 коефициент

Да не знаете на милан каде дава повисок коеф од 1.65 или пак за реал повисок од 1.6???

Навивачите на Олимпик Марсеј побараа од играчите во следното коло да загубат од Монпеље и на тој начин да му ги намалат шансите на Пари Сен Жермен за освојување на титулата. :pos:

Навивачите на Олимпик Марсеј побараа од играчите во следното коло да загубат од Монпеље и на тој начин да му ги намалат шансите на Пари Сен Жермен за освојување на титулата. :pos:
Хахахахах :pos: да ја играме 2-ка значи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom