Џони Вајсмилер
Don't share my food
Арно влезе Тотенхем некако..за вечер останува да му се насмееме на кладилниците со Јувентус-1
Јувентус влезе ама јас не му се насмеав

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арно влезе Тотенхем некако..за вечер останува да му се насмееме на кладилниците со Јувентус-1
Добро што не ја изигирав Валенсија денеска,ти се запна вчера братски па братски тимовиЈувентус влезе ама јас не му се насмеав![]()
Добро што не ја изигирав Валенсија денеска,ти се запна вчера братски па братски тимови![]()
Го најде бе?Јас вчера сум фатил, дури сега видов и тоа благодарејќи на WIND што рече дека ја фатил Бенфика ГГ, ја следев на livescore.com и до крај стоеше 0:0, го фрлив ливчето и сега го барам..
Го најдов во кантаГо најде бе?И јас добитен, не многу 420 ден, со 20 ама то ми беше штитеничко ливче за убото на кое ги имав валенсија и андерлехт. На другово ги изиграв Леванте дава гол и Андерлехт Х2 заедно со уште некои други полесни и влезе
Се на се од петокот сметано уплата 190, добивка 420, колку без ич да не е.
Абе го чував на маса, обично ги проверувам сите ливчиња по 2 пати ова само го погледнав и го фрлив, јебига таква била среќа ама ете, да не прочитав тука ќе немаше да си ги земам паритеКако бе така губете ливчиња јас си ги чувам како очите во главата.
За денеска
Севиља 1
Манчестер Јун 2/2
Ajдховен 1
Плзен 2
Малме 1
Левски 1
Чикаго 1
Оклахома 1
Пиши збор два за натпреварот. Затоа што пред недела дена ме заеба Плзен, исто беше 10/10...ДЕНЕСКА имате добар ХОКЕЈ
Плзен - Комета Брно 1 1.90
10/10