Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Добро што не ја изигирав Валенсија денеска,ти се запна вчера братски па братски тимови:)

и јас не ја изиграв ти ме предомисли:D

a иначе дека тоа што се братски тимови извадија 1-1 и не ја изиграв бидејќи знам дека секако можат да ја наместат...

Јас вчера сум фатил, дури сега видов и тоа благодарејќи на WIND што рече дека ја фатил Бенфика ГГ, ја следев на livescore.com и до крај стоеше 0:0, го фрлив ливчето и сега го барам..
Го најде бе? :pos: И јас добитен, не многу 420 ден, со 20 ама то ми беше штитеничко ливче за убото на кое ги имав валенсија и андерлехт. На другово ги изиграв Леванте дава гол и Андерлехт Х2 заедно со уште некои други полесни и влезе :) Се на се од петокот сметано уплата 190, добивка 420, колку без ич да не е.

Блекбурн - Манчестер Јунајтед 2
Севиља - Мајорка 3+
Ајндховен - Дордет 1
Винтертур - Вадуз 3+
Карсијака - Сакариспор 1

Блекбурн-Ман.Ј 2
Галатасарај-Бешикташ - (вк.помалку кошеви)
Вентспилис-Литвус Р. - (вк.помалку кошеви)
Ајндховен-Дордрехт 1x
Ф.Дизелдорф-Ст.Паули 1x
Ст.Андра-Ст.Полтен 1
Острава-Плзен x2
Кентаки-Канзас - (вк.помалку кошеви)

Го најде бе? :pos: И јас добитен, не многу 420 ден, со 20 ама то ми беше штитеничко ливче за убото на кое ги имав валенсија и андерлехт. На другово ги изиграв Леванте дава гол и Андерлехт Х2 заедно со уште некои други полесни и влезе :) Се на се од петокот сметано уплата 190, добивка 420, колку без ич да не е.
Го најдов во канта :D
За денес нешто сигурно?

Како бе така губете ливчиња јас си ги чувам како очите во главата. :pos:
За денеска
Севиља 1
Манчестер Јун 2/2
Ajдховен 1
Плзен 2
Малме 1
Левски 1
Чикаго 1
Оклахома 1

bugarska strana nekoja kaj sto pisuvaat neso informacii za utakmici a-u znae nekoj?

Како бе така губете ливчиња јас си ги чувам како очите во главата. :pos:
За денеска
Севиља 1
Манчестер Јун 2/2
Ajдховен 1
Плзен 2
Малме 1
Левски 1
Чикаго 1
Оклахома 1
Абе го чував на маса, обично ги проверувам сите ливчиња по 2 пати ова само го погледнав и го фрлив, јебига таква била среќа ама ете, да не прочитав тука ќе немаше да си ги земам парите :)

Блекбурн - Манчестер 2 & 2-3 2,90
Острава - Плзен 2 1,75
Малме - Гефле 1 1,50
Севиља - Мајорка 1 & 3+ 3,00

коеф. 22.83

ДЕНЕСКА имате добар ХОКЕЈ

Плзен - Комета Брно 1 1.90

10/10
Пиши збор два за натпреварот. Затоа што пред недела дена ме заеба Плзен, исто беше 10/10...

Bundesliga 2

Дизелдорф - Ст. Паули

Иако по традиција ги играм понеделничките натпревари од Бундес 2 со 0-2 гола , денес одам спротивно од тоа , бидејќи и двете екипи се офанзивни и коеф се прилично добро.
Дуел за 3-тата позиција која носи плејоф со 16-то рангираната екипа од Бундеслигата и шанса за промоција.
Дизелдорф се 4-ти со 2 бода предност пред 5-то пласираните Ст.Паули.
Дизелдорф моментално игра добра офанзива , но слаба дефанзива и на последните 10 е 8/10 со ГГ. Ст. Паули пак игра подобра дефанзива , меѓутоа таа дефанзива доаѓа до израз кога се домаќини каде на последните 5 примија само 1 гол , додека во гости се друга приказна и на 4 од последните 5 гостувања примија гол.
Статистиката сама си кажува , најдобар избор за овој меч според мене е ГГ , очекувам двете екипи да си дадат по еден гол. Коеф е солиден @ 1.75 , а исто така ќе пробам со помал влог и на ГГ3+ , Мислам дека овој меч нема да заврши нерешено. Првиот дуел заврши со победа на Дизелдорф од 1:3.

тип : ГГ @ 1.75 влог : 5/10 ; тип : ГГ3+ @ 2.40 влог : 2/10

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom