Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Пиши збор два за натпреварот. Затоа што пред недела дена ме заеба Плзен, исто беше 10/10...
Батали ја утакмицава Комета ги скина на Спарта која беше појака од Плзен

Ако е вистина уплатата. (y)
Осеќам дека на Интер газо си го е лижал. :D
sportska-500.jpg

Сакам да уплатам 100, 200 денари на:
ЛШ:
Реал - Апоел - 3+
Барса - Милан - кец
Баерн Минхен - Марсеј - кец
Opinions?
И дајте навака некои страни по ПП за утакмици, за типови и слично, почетник сум во обложување.

ЛШ:
Реал - Апоел - 3+
Барса - Милан - кец
Opinions?
И дајте навака некои страни по ПП за утакмици, за типови и слично, почетник сум во обложување.

Барса 1.25 коефициент
Баерн 1.25 коефициент
Реал 1.30 коефициент

Вкупно 2~ со 200 уплата ќе имаш 400 добивка :D а големи се шансите Милан да извади добар резултат во Барселона, исто Баерн не ме чуди ако ја наместат за кладилници X а Реал којзнае со кој состав ќе излезе така да можно е и 0-2 голови да биде.

За страна на резултати.ком имаш последни 5 натпревари, дома/гости/меѓусебни, табели итн.

Може ли некој поупатен во хокејот да каже која од двете утакмици кои се денеска од хокеј во Финска:

Калпа-Еспоо
Пеликанс-Карпат

може да се очекува за 1, и двете се по 1.75 а во сериите се 3-3, значи ова се мајсторки, кој тепа оди понатаму.

------------------

Пошто гледам никој не одговара ја истражив малку...и викам Калпа-Еспоо 1 1.70 е ептен за очекување пошто гледам во регуларниот дел Калпа завршиле први а Еспоо осми така да е јасно кој е појак. Плус во серијава Калпа воделе 3-0 па овие им покажале заби и израмниле на 3-3. Знаете колку ретко се случуваат вакви големи пресврти така да јас ќе ја играм чист 1.

Фала богу не се излажав на Плзен, 0-3 губат за 7 мин. 10 ќе јадат до крај.
10/10 yeah right, освен ако не наместат:icon_lol:

Пеликанс - Карпат 1
Галата - Бешикташ 1хенд поке инфо во потпис;)

2i07qe1.jpg

ЛШ:
Реал - Апоел - 3+
Барса - Милан - кец
Opinions?
Moj sovet ne se kockaj ,dur ne ti vleglo vo krv ;)
--- надополнето: 3 април 2012 во 01:28 ---
ДЕНЕСКА имате добар ХОКЕЈ

Плзен - Комета Брно 1 1.90

10/10
2:7 prijatele :confused: Drug pat nemoj vaka 10/10...Zosto stvarno pari se vo prasanje nikoj za nikogo od ovde neznae koj kolku stava..Podobro pisi od kade ti e ovoj tip,dali e javena ili slicno...Ne si edinstven ima mnogu drugi vaka sto pisuvaat ali popraj se ,za podobro na site :) pozdrav i za drugite vazi :cautious::)
--- надополнето: 3 април 2012 во 01:36 ---
Gi cekam Sakramento - Minesota - 1 i Dalas - Clippers 1 ,sto mislite vie ? vo kakva forma se ovie ?

Сега гледам обложувалницата ограбена од некој разочарн од саботните резултати :pos:
За да не биде така и од мене денеска мора да испадне :D
Милан х2
Баерн 1
Свиндон 2
Хадерсвилд 2
Бирмингам 2
Tрнава 1

Барселона - Милан 1-1
Баерн - Марсеј 1 и 3+
Сталбриџ - Бишоп 1
Дројлсден - Хароџет 1
Естбурн - Датфорт 2

-------------------------------------------------------

Баерн - Марсеј X-1
Барселона - Милан X-1
Гиселеј - Глоучестер 1

--------------------------------------------------

Барселона - Милан 1
Баерн - Марсеј 1
Барнли - Бирмингем X2
Барнет - Свиндом 2
Њутоун - ТНС 2

Барселона 0-2....
Очекувам тврд меч....
Баерн дупла победа..треба да има шлакање овде....
Морнар-Фени 1....
Во последно време Фени не игра на ниво,ќе имаат проблеми во Црна Гора.....

Индијана - Њујорк 1 @1.50

Во сезоната Њујорк и води 2-0 на Индијана. Кај Њујорк ќе ги нема Стадемаер , Лин , Џефрис и Волкер . Индијана е комплетна .

Барса дава 2 гола у прво 3,25 имаше вчера у Аристократ, неам до мене билтен да видам измена да не има нешто, а еве глеам у спортлајф 2,7 има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom