Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја чест Мартин. (y)

пс. Херефорд на 4-4 и пенал ево футнале гледам...

Готово ја затворија утакмицата....ајде сеа одете пијанчете се негде ако сте извадиле над 10.000+ добивки.

И не бидете говеда...дај барем кажете кој колку добивка има од утакмицава....не за џабе се радував и ја за вас.:)

Не зедов јас многу, 19 евра :(
П.С. кажете и друг пат вакви интересни утакмици :)

Во билтенот на спортлајф сега видов дека за 2/1 е 20 коефициент.....а за 7+ 30 коефициент....е ај сеа да си апнеш од курот од мака :icon_lol:

Дај бе кажете две сигурни ми требаат пари до петок :( Ајде верувам во вас :)

Ауууу како само ме испотиле овие...
mhd2yt.jpg

Thumbs Up за батката шо ја кажа(y)

Дај бе кажете две сигурни ми требаат пари до петок :( Ајде верувам во вас :)
Јас утре сингл ја играм Романија-Уругвај 2,Уругвај фул состав се повикани,овие Романциве тапа тим имаат само Муту и Марика што играат у подобри лиги,85% од репрезентацијата се од домашно првенство !

Јас утре сингл ја играм Романија-Уругвај 2,Уругвај фул состав се повикани,овие Романциве тапа тим имаат само Муту и Марика што играат у подобри лиги,85% од репрезентацијата се од домашно првенство !
2.10 фино... Фала ќе ја сврзам со Англија Холандија ГГ

Сите по интренети ја типуваат Барнет-Братфорд- два во еден што значи дека нема да излези..и дека некоја друга од истата лига ќе биди прелаз само не знаеме која

значи како што реков и повторно испаднав во право..Гилингем си го направи своето кое во јавноста се укажуваше на Барнет:D

Universidad de Chile - Cobreloa X2 (1,95)
Universidad de Chile ima ogromne kadrovske probleme pred veliki derbi sa Cobreloom, koji će se igrati pred praznim tribinama. Na raspolaganju zbog povrede nisu Eduardo Morante, Guillermo Marino, Emilio Hernández i Raúl Ruidíaz, dok su se reprezentativnim obavezama odazvali Osvaldo González, José Rojas, Charles Aránguiz, Matias Campos Toro, Marcelo Díaz, Eugenio Mena i Junior Fernandes. I sami možete da izbrojite da se radi o čak jedanaestorici odsutnih igrača, tako da su domaći i više nego oslabljeni. Cobreloa je sezonu otvorila na daleko bolji način od Universidada, koji je u poslednjem kolu doživeli ubedljiv poraz od O Higginsa rezultatom 0:3. Sa druge strane, imamo tim koji posle četiri odigrane utakmice ima skor 3-1-0 i gotovo da sam ubeđen da sebi neće dozvoliti poraz na ovom gostovanju. Odmah Vas molim da požurite sa uplata, jer će kvota na pobedu gostujuće ekipe, a pogotovo na duplu šansu zabeležiti ogroman pad već u popodnevnim časovima, a da ne pričam o tome kakva će biti pred sam početak utakmice.
Aма испадна,среќе што не ја прими ја кладилниците да се одигра сингл!

Австрија - Финска - 1 @ 1.75

Австријците имаа добар состав, имаат добри играчи кои играат во Бундеслигата, Pogatetz, Fuchs, Alaba, Ivanschitz, Harnik, Janko, Arnautovic .. додека Финците имаат послаб тим, немаат некој познати фудбалери, претежно повеќето играат во послабите европски лиги. Очекувам победа на Австрија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom